در این رقابت علمی که با حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری با نظارت دانشگاه صنعتی شریف در دو روز برگزار شد، ۳۷ تیم دانشجویی سه نفره از دانشگاههای مختلف در زمینه برنامه نویسی رقابت کردند.
مسابقه TabCode به دانشجویان این فرصت را میدهد تا مهارتهای خود را در حل مسائل پیچیده برنامهنویسی توانمندیهای خود را به چالش بکشند و با همتایان خود رقابت کنند.
این رویداد با هدف شناسایی و پرورش نخبگان برنامهنویسی در ۱۴ دانشگاه کشور به صورت منطقهای برگزار و تیم برتر هر منطقه به مرحله نهایی مسابقه بینالمللی برنامه نویسی رایان راه خواهد یافت.
نخستین دوره مسابقه بین المللی رایان در سه مرحله با هدف ارتقاء توانمندیهای فنی، ایجاد و تقویت مهارتهای تیمی، ایجاد فرصتهای شغلی، ترویج مهندسی و علم کامپیوتر، ایجاد شور و نشاط و تقویت فضای امید در میان دانشجویان و علاقمندان، حل مسائل و چالشهای صنعتی، کسب مرجعیت علمی در منطقه، جذب استعدادهای جوان، ارتقاء سطح علمی، ایجاد ارتباطات و تعاملات بینالمللی به منظور حضور موثرتر کشور در این حوزه ها در عرصههای بینالمللی برگزار میشود.
پیش بینی شده است حدود ۱۵ هزار نفر برنامه نویس از بیش از ۷۰ کشور جهان در مرحله پایانی این مسابقات که اردیبهشت سال آینده در تهران برگزار میشود شرکت کنند.