علی جمادی روز چهارشنبه در بازدید از مرز باشماق مریوان اظهار کرد: هماهنگی ارکانهای مختلف نظام در امر مبارزه با قاچاق کالا و ارز، سبب کاهش این گونه از جرایم میشود.
وی با بیان اینکه مرزنشینان در موضوع تامین امنیت کشور به نوعی ایثارگری میکنند، افزود: برای حمایت از مرزنشینان و ارتقای سطح معیشت آنها در سطح ملی تدابیری اتخاذ شده و در برخی از مرزها، مکانهایی برای فعالیت کولبران و همچنین ورود کالا به شکل هدفمند و قانونی ایجاد شده است.
رئیس دبیرخانه ستاد مرکزی پیگیری اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی قوه قضائیه اضافه کرد: در صورتی که اشتغال پایدار برای مرزنشینان ایجاد شود، پدیده کولبری در کشور نخواهیم داشت.
معاون قضایی دادستان کل کشور اضافه کرد: بحث تولید و اشتغال که همواره مورد تاکید جدی رهبر معظم انقلاب است، با حمایت جدی از واحدهای تولیدی و صنعتی محقق میشود و جلوگیری از واردات کالاهایی است که مشابه داخلی دارند باید در دستور کار قرار گیرد.
جمادی بر رصد و شناسایی زمینهها و شبکه قاچاق مبتنی بر نظارت سازمان یافته و دقیق، اصلاح یا بهبود فرآیندها و بسترهای تاثیرگذار بر قاچاق و ارائه راهکارهای مناسب در راستای قطع زمینههای قاچاق کالا و ارز تاکید کرد.
بازدید معاون قضایی دادستان کل کشور از کمپ ماده ۱۶ معتادین متجاهر در سنندج
جمادی، در جریان این بازدید اظهار داشت: کمپ ماده ۱۶ ویژه معتادین متجاهر استان با همکاری شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر، اداره بهزیستی استان و ظرفیت خیرین با نظارت دادستان مرکز استان با ظرفیت ۶۰۰ نفر به بازگشت این افراد به جامعه کمک میکنند و سرقتهای خرد کاهش مییابد.
وی افزود: تامین اشتغال این مددجویان پس از درمان سبب میشود تا بازگشت آنها به جامعه امکان پذیر باشد.
معاون قضایی دادستان کل کشور در جریان این سرکشی، پس از حضور در محل اسکان مددجویان، از نزدیک مشکلات و روند رسیدگی به درمان آنان را ارزیابی کرد.
در این مرکز چند کارگاه خیاطی و سیمپیچی قطعات خودرو ویژه اشتغالزایی مددجویان راهاندازی شده است که در این بازدید مورد توجه معاون قضایی دادستان کل کشور قرار گرفت.