جان تینیس وود که در ماه آوریل با ۱۱۲ سال، مسن‌ترین مرد جهان در گینس شد، درگذشت.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند -  جان آلفرد تینیس‌وود روز دوشنبه در حالی که در خانه مراقبت‌های سالمندان در ساوتپورت انگلیس زندگی می‌کرد، درگذشت. 

این هوادار مادام العمر تیم فوتبال لیورپول در آوریل امسال، زمانی که خوان ویسنته پرز مورا در ۱۱۴ سالگی درگذشت، مسن‌ترین مرد زنده جهان شد.

خانواده او گفتند که آخرین روز تینیس وود در حالی سپری شد که «در محاصره موسیقی و عشق بود».

تینیس وود که در ۲۶ آگوست ۱۹۱۲ -همان سال که کشتی تایتانیک غرق شد- به دنیا آمد، در سال ۲۰۲۰ مسن‌ترین مرد انگلیس شد. او در آوریل ۲۰۲۴ توسط کتاب رکورد‌های گینس به عنوان مسن‌ترین مرد جهان شناخته شد.

آقای تینیس‌وود قبلاً به بی‌بی‌سی گفته بود که «در دوران جوانی کاملاً فعال بوده و «زیاد پیاده روی می‌کرد»، اما گفت که نمی‌داند چرا چنین طول عمری به او داده شده است. او اصرار داشت که هیچ تفاوتی با هیچ کس دیگری ندارد و افزود: «شما یا طولانی زندگی می‌کنید یا کوتاه زندگی می‌کنید - و نمی‌توانید کار زیادی در مورد آن انجام دهید.»

مسن‌ترین مرد زنده جهان در گینس

تینیس وود در لیورپول با همسرش بلادون آشنا شد و در سال ۱۹۴۲ ازدواج کردند. این زوج به مدت ۴۴ سال با هم زندگی کردند که ثمره آن سه فرزند بود. همسر وی در سال ۱۹۸۶ میلادی درگذشت. 

خانواده‌اش درباره او می‌گویند او خلقیات بسیار خوبی داشت. او باهوش، قاطع، شجاع، در هر بحرانی آرام، در ریاضیات با استعداد و سخنوری عالی بود.» به گفته فرزندانش او عاشق ماهی و چیپس بود و از موعظه در کلیسا لذت می‌برد.

او در طول جنگ جهانی دوم به وظابف لجستیکی اهتمام داشت. پس از جنگ جهانی دوم، او قبل از بازنشستگی در سال ۱۹۷۲، برای رویال میل و بعداً به عنوان حسابدار برای شرکت نفتی شل و بی پی (بیریتیش پترولیوم) کار کرد.

مسن‌ترین مرد زنده جهان در خانه سالمندان

باشگاه فوتبال محبوب او لیورپول درست ۲۰ سال قبل از تولد او تأسیس شد.

به گفته خانواده‌اش، او درست قبل از صدمین سالگرد تولدش به خانه سالمندان هالیز رست در ساوتپورت نقل مکان کرد، جایی که مهربانی و اشتیاق او برای زندگی الهام‌بخش کارکنان خانه سالمندان و سایر ساکنانش بود.در سال ۲۰۱۲، همزمان با ۱۰۰ سالگی او هر سال یک کارت تولد از پادشاه دریافت کرده بود - ابتدا از ملکه فقید الیزابت دوم، که تقریباً ۱۴ سال از او کوچکتر بود، و اخیراً از پادشاه چارلز سوم.

ماریا برانیاس موررا اسپانیایی که به تازگی تولد ۱۱۷ سالگی خود را جشن گرفته است، در کل مسن‌ترین فرد زنده جهان است.

پیرترین مرد تاریخ جیرومون کیمورا در سال ۱۸۹۷ در ژاپن به دنیا آمد. او در سال ۲۰۱۳ پس از ۱۱۶ سال و ۵۴ روز زندگی، درگذشت. ژان کالمان، زن فرانسوی، متولد سال ۱۸۷۵، مسن‌ترین فردی بود که تا به حال زندگی کرده است. او بعد از ۱۲۲ سال و ۱۶۴ روز زندگی، در سال ۱۹۹۷ درگذشت.

منبع: بی بی سی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۱۲ ۰۷ آذر ۱۴۰۳
به۱۲۰ نرسید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۱۰ ۰۷ آذر ۱۴۰۳
باقی عمر من واسه اونهایی که تلاش برای عمر طولانی دارند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۰۷ ۰۷ آذر ۱۴۰۳
به نظرم ، این شخص چون پیاده میرفت،از دیگران دیرتر به مرگ رسید.!!!
اگه با ماشین میرفت ، خیلی زود تر از اینها به مرگ میرسید.
آخرین اخبار