هنوز هم از کوچه پس کوچه‌های روستا عطرو بوی نان و شیرینی‌های محلی به مشام می‌رسد.

نان‌های محلی از جمله توتک، لواش و پنجه کش که با دسترنج زنان روستا در تنور‌های گلی پخته می‌شود در واقع بخشی از فرهنگ و آداب و رسوم روستا‌های آساراست که دست به دست می‌چرخد و ماندگار می‌شود.

 

 

برچسب ها: نان محلی ، بوی نان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۴ ۰۷ آذر ۱۴۰۳
کارسختیه. یاد مادربزرگم افتادم. همینجوری می رفت نون رو می چسبوند به تنور داغ. ولی نون هاشون عالی است، عالی
Iran (Islamic Republic of)
کیوان
۱۴:۲۶ ۰۸ آذر ۱۴۰۳
خدا رحمتش کنه.. ننجان منم نون می‌پخت تنوری هیزمی، در حد لالیگا واقعا... حلیم بادمجون درست می‌کرد که هیچکس نخورده! چرا؟ چون فقط و فقط خونه ننجان اون حلیم بادمجون خوردم و بس