جواد ابیش وند اظهار کرد: هفت نفر از این افراد که آسیب جدی دیده بودند بستری شده و تحت عمل جراحی در بیمارستان ها قرار گرفتند.
وی ادامه داد: مابقی افراد هم به صورت سرپایی درمان شدهاند.
وی با اشاره به اینکه سالانه بیش از هفت هزار حیوانگزیدگی در استان اردبیل ثبت میشود و این استان رتبه اول کشوری در این زمینه را دارد، افزود: ۵۰ درصد از حیوانگزیدگیها در رده سنی زیر ۱۵ سال و دانشآموزی است.
ابیش وند گفت: بیشتر حیوان گزیدگیها با حمله ناگهانی و بیش از ۷۰ درصد حیوان گزیدگیها توسط سگهای ولگرد انجام میشود.
رئیس گروه مبارزه با بیماریهای واگیر دانشگاه علوم پزشکی اردبیل افزود: ۱۷ مرکز شبانهروزی و مرکز مراقبت نسبت به این موضوع در سطح استان فعال بوده و خدمات رایگان به مردم ارائه میدهند.
ابیشوند با بیان اینکه بیماری هاری نوعی بیماری ویروسی است که از بزاق حیوان هار و محل گازگرفتگی وارد بدن میشود و ابتلای به این بیماری موجب مرگ حتمی میشود، گفت: شستشوی محل هر زخم به مدت ۲۰ دقیقه با آب و صابون در اولین فرصت مهمترین رکن در پیشگیری از ابتلای به بیماری هاری است.
وی اظهار داشت: در مرحله دوم هم انجام واکسیناسیون و تزریق ایمونوگلوبولین ضد هاری علیه این بیماری ضروری است.
رئیس گروه مبارزه با بیماریهای واگیر دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: زخم حیوانگزیدگی به هیچ عنوان نباید پانسمان و یا بخیه شود و عدم رعایت این دستورالعمل متاسفانه منجر به فوت میشود، از اینرو هرگونه حیوان گزیدگی از سوی پستانداران باید بیان شود تا روند درمان به درستی انجام شود.
منبع: ایرنا
بیایید این سگهارو بسرپرستی قبول کنن بجای بچه حداقل بقیه راحت زندگی کنن
نتیجه دخالت های بیجا همینه
قبلا شهرداریها سگهای ولگرد رو جمع آوری و معدوم میکردن
ولی یه عده آدم به ظاهر طرفدار حیوانات (که البته فقط طرفدار سگ و گربه بودن )که اگثرا از قشر مرفه بودن اومدن و اعتراض کردن که چرا شهرداریها سگها رو میکشه
به تمام شهرداریها هم ابلاغ شد که دیگه سگها رو نکشن
و اینجوری بود که سگها زیاد شدن و اگه الان جلوی اون قشر طرفدار حیوانات (مشنگ) گرفته نشه
مشکلاتی که سگها ایجاد میکنن ، خیلی بیشتر خواهد شد
میشود حملات سگ به مردم عادی و بچه ها در ایران به قول قدیمی ها "عقل که نباشد جان در عذاب است"
تا ببینیم چه تصمیمی میگیرند!!!