شهردار بیرجند گفت: در محل گرمخانه فعلی شهر، مجتمع بانوان آسیب دیده اجتماعی در دست ساخت است و اکنون ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

بهترین شهردار بیرجند گفت: در ۶ ماه نخست سال ۲۴۳ نفر در گرمخانه بیرجند پذیرش شدند که ۶۰ درصد آنها بانوان هستند.

او افزود: به دلیل محدودیت مکانی، با رایزنی‌هایی انجام شده تصمیم گرفتیم مجتمع بانوان آسیب دیده اجتماعی نیز در شهر احداث و راه‌اندازی شود.

بهترین با بیان اینکه در این دوره از مدیریت شهری هدف ما توسعه متوازن شهر است اظهار کرد: در کنار پروژه‌های روبنایی و عمرانی، به آسیب‌های اجتماعی نیز توجه کرده‌ایم.

شهردار بیرجند ادامه داد: تنها مرکز استانی بودیم که گرمخانه نداشتیم لذا یک مرکز راه‌اندازی و به صورت شبانه روزی فعال شد، که در کنار جمع آوری متکدیان، کارتن خواب‌ها و بی‌سرپرست‌ها اقدامات حمایتی نیز در دستور کار قرار دارد.


بیشتر بخوانید


او آموزش مشاغل، تأمین مکان برای تولید محصولات و محل عرضه و فروش را از جمله این حمایت‌ها دانست و عنوان کرد: چرخه بازتوانی این افراد در شهرداری تکمیل شده است.

بهترین با اشاره به فعالیت سه خانه ایثار در بیرجند بیان کرد: در این خانه‌ها که به صورت رایگان واگذار شده ۶ واحد خراطی، چرم دوزی و گوهر سنگ فعال است که زنان بی سرپرست و بدسرپرست مسئولیت آن را بر عهده دارند.

شهردار بیرجند تصریح کرد: در خانه‌های ایثار هیچ هزینه‌ای از افراد تحت پوشش اخذ نمی‌شود از طرفی محل عرضه محصولات تولیدی این خانواده‌ها در محل روزبازار‌های شهر در حال انجام است.

او افزود: در قراردادی که با کمیته امداد استان منتعقد شده ۵۲ خانواده بی سرپرست و ۷۵ نفر به صورت مستقیم زیر نظر شهرداری مشغول به کار هستند.

منبع: ایرنا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.