به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، فرهاد طهماسبی در حاشیه بازدید از واحدهای تولیدی در شهرک صنعتی شیراز، اظهار داشت: پیرو سلسله جلسات و سفرهایی که کمیسیونهای تخصصی مجلس به استانها دارند، کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی به دعوت اعضای کمیسیون در فارس در این حوزه بازدید میدانی از واحدهای تولیدی مستقر در شهرک صنعتی شیراز داشت.
او افزود: فعالیتهای ارزشمندی که صنعتگران و معدنکاران استان فارس انجام داده را به کمیسیون مجلس معرفی میکنیم لذا سعی ما بر این است که نشستهایی با فعالان این حوزه داشته باشیم و چالشها و مشکلات مختلف این قشر را شناسایی کرده و برنامهریزیهایی برای سالهای آینده در کمیسیون تخصصی بهتر تفهیم کنیم و با مشاهدات میدانی به برنامهریزی بهتر کمک کنیم.
طهماسبی ادامه داد: در پی ایجاد یک همافزایی برای توسعه صنعت استان فارس هستیم چراکه استان فارس ظرفیتهای معدنی بسیار بالایی در سطح کشور دارد که تاکنون مغفول مانده است.
نماینده مردم نیریز در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در راه صنعتی شدن استان فارس باید گامهای اساسی برداریم، چرا که سالها شعار پایتخت گندم کشور در فارس داده شد و سفرههای آب زیرزمینی به تاراج رفته و امروز با خشکسالی و پیشرفت بیابان در فارس مواجهایم که حاصل این خشکسالیها، بیکاری قشر روستانشین و کشاورز جامعه است لذا یکی از راههای خروج از این وضعیت بحرانی برای فارس، رویکرد صنعتی شدن و توسعه صنایع در این استان است.
صبح امروز اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس از واحدهای صنعتی و تولیدی استان فارس بازدید کردند.
حمیدرضا ایزدی مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان فارس نیز با اشاره به سفر رضاعلیزاده رئیس و اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: اعضای این کمیسیون در راستای آشنا شدن با ظرفیتها، قابلیتها، توانمندیها و پتانسیل موجود در صنایع استان از تعدادی واحد صنعتی و تولیدی بازدید میدانی کردند.
در ادامه جهت توسعه فعالیتهای تولیدی، صنعتی، اقتصادی، تسهیل و رفع موانع با استاندار فارس دیدار و گفتگو و درجلسه با فعالان اقتصادی در محل اتاق بازرگانی شیراز ضمن بیان مسائل و مشکلات و ظرفیتها و توانمندیها توسط مدیران عامل واحدهای تولیدی و تشکلهای بخش خصوصی راهکارهای اجرایی، عملیاتی مطرح و ضمن تصویب مصوبات، تصمیمات لازم اتخاذ شد.
حمیدرضا ایزدی افزود: حضور، تشکیل جلسات و بازدیدهای اعضا کمیسیون مجلس جهت رفع موانع، حل مسائل و مشکلات، ارتقاء ظرفیتهای موجود و زمینهساز جهش و رونق تولید است، که برای رفع مشکلات برنامهریزی لازم انجام و راهکارهای عملیاتی و اجرایی در خصوص تسریع در حل مشکلات واحدهای صنعتی اتخاذ شد.
انتهای پیام/