مجتبی خاشی اظهار کرد: هم اکنون حدود ۲ هزار نفر از مردم شهرستان خاش در حوزه تولید محصولات گلخانهای فعالیت دارند.
وی بیان کرد: نیاز به تنوع کشت و تامین بازارهای داخلی و با نگاه به فرآیند صادرات که در سالهای اخیر رونق پیداکرده باعث شده علاوه بر خیار، گوجه فرنگی، فلفل و توت فرنگی، کاشت بادمجان نیز در برنامه کشاورزان قرار دارد.
مدیر جهاد کشاورزی خاش بیان کرد: سالانه حدود ۱۳ هزار تن انواع محصولات گلخانهای در این شهرستان برداشت و به بازار مصرف عرضه میشود.
وی با اشاره به اینکه تاکنون ۱۰۰ تن محصولات گلخانهای خاش به کشور امارات صادر شده است، ادامه داد: سالانه بخش زیادی از تولیدات گلخانهای این شهرستان به کشورهای حاشیه خلیج فارس صادر میشود.
خاشی با اشاره به اهمیت گلخانهها در کشاورزی اظهار کرد: با توجه به چالش کمبود آب؛ تغییر الگوی کشت ضرورت دارد به طوریکه توسعه سطح زیرکشت گلخانهها به اصلاح الگوی کشت و افزایش تولید در حوزه کشاورزی کمک میکند.
وی صرفهجویی در مصرف آب، افزایش بهرهوری، امکان کاشت و برداشت محصول در تمام فصول، امکان پرورش محصولات خارج از فصل و اقلیم، قابلیت مقابله با تهدیدات و خسارات به خاطر امکان کنترل و اقدامات پیشگیرانه را از دیگر مزایای کاشت گلخانهای ذکر کرد و گفت: امسال ۱۰ هکتار فضای گلخانهای این شهرستان افزایش یافته و با روند افزایش کشت این محصولات تا پایان سال مقدار گلخانههای شهرستان به ۹۰ هکتار خواهد رسید.
مدیر جهاد کشاورزی خاش گفت: توسعه صادرات، شرایط اقلیمی، تعامل با کارشناسان مدیریت جهاد کشاورزی، سودآوری این کسب و کار، اشتیاق سرمایه گذاران را به سمت توسعه کشتهای فشرده در فضای گلخانه سوق داده است.