یک تهیه‌کننده گفت: شبکه‌های تخصصی تلویزیون نظیر سلامت و آموزش در ایام کرونا به داد مردم رسیدند، اما بودجه کمتری نسبت به شبکه‌های سه و نسیم دریافت می‌کنند.

سید محمدرضا ضرغامی، تهیه‌کننده تلویزیون در استودیو شبکه خبر درباره فصل جدید برنامه «دکتر سلام» شبکه آموزش گفت: سری جدید برنامه «دکتر سلام» را از اردیبهشت امسال شروع کردیم. ما بخش جدیدی را به اسم تغذیه به برنامه اضافه کردیم. هر روز این بخش به این می‌پردازد که چه بخوریم و چه نخوریم. مثلاً اگر کسی سرما می‌خورد، آنفلوانزا می‌گیرد، بعد از اینکه به خانه می‌آید و نسخه را می‌گیرد، جدای نحوه خوردن دارو به دنبال آن است تا چه دمنوشی بخورد، چه سوپی میل کند، اگر کسی بیماری قلبی دارد، باید چه کند؟ این موارد جزو موضوعات مبتلا به خانواده‌ها بود و هست. 

ضرغامی ادامه داد: حال اگر کسی می‌خواهد به بیماری نظیر دیابت مبتلا نشود و رژیم غذایی را رعایت کند، به بخش تغذیه مراجعه کند. ما این بخش را به عنوان طب مکمل آوردیم. قسمت اول «دکتر سلام» به این صورت است که مثلاً ما از آقای دکتر قارونی، متخصص قلب دعوت می‌کنیم، ایشان به مدت ۲۰ دقیقه درباره بیماری‌های قلبی صحبت می‌کنند. بعد از آن مهمان دوم یعنی استاد کشاورز، متخصص تغذیه را دعوت می‌کنیم. ایشان مثلاً درباره تغذیه بیماران قلبی صحبت می‌کند. 

این تهیه‌کننده اظهار امیدواری کرد که روزی برسد تا تماشاگر هم در استودیو «دکتر سلام» حضور داشته باشد؛ چراکه بتوانیم موضوع مربوط به بررسی شاخص توده بدنی را داشته باشیم. اینکار نیازمند بودجه است. شبکه‌های تخصصی تلویزیون نظیر شبکه سلامت و آموزش در ایام کرونا به داد مردم رسیدند، اما بودجه کمتری به نسبت شبکه‌های سه و نسیم دریافت می‌کنند. متاسفانه دست ما برنامه‌سازان آنقدر که باید باز نیست. شما می‌بینید یک برنامه خوب تلویزیونی یک جامعه را آگاه می‌کند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار