حمید ملانوری در حاشیه بازدید از نمایشگاه صنایع دستی کشور گفت: امسال تفکیک نمایشگاه ملی صنایعدستی از بخش گردشگری بر کیفیت برپایی نمایشگاه و محصولات ارائه شده اثرگذار بوده به طوری که باعث ارتقا کیفیت این نمایشگاه شده است.
وی با بیان اینکه استان همدان یکی از شاخصترین استانهای کشور در حوزه تاریخ، گردشگری، میراثفرهنگی و صنایعدستی است، عنوان کرد: با دارا بودن هگمتانه که اخیرا ثبت جهانی شده و جاذبههای جهانی و صنایعدستی بسیاری ظرفیت ویژهای در این استان وجود دارد که میتواند منجر به توسعه اقتصادی از منظر صنایع دستی و صنعت گردشگری همدان شود.
استاندار همدان به زنجیره ارزش سفال در شهر جهانی لالجین اشاره کرد و گفت: بهترین سفالهای دنیا برای همدان است که سفال شهر لالجین آن شهرت جهانی دارد به طوری که باعث شده این شهر ثبت جهانی شود.
ملانوری عنوان کرد: دیگر شهر جهانی ما در استان همدان، مربوط به شهرستان ملایر است که در حوزه چرم و صنایعدستی فعالیت دارد و محصولات مبل و منبت آن به اقصا نقاط دنیا صادر میشود.
وی با اشاره به استقبال چشمگیر بازدیدکنندگان از این نمایشگاه بیان کرد: میزان بازدید و استقبال علاقهمندان از این نمایشگاه متوجه شدم صنایعدستی ظرفیت بسیار خوبی دارد و حضور استان در این نمایشگاه حضور موثری بوده است.
استاندار همدان به ظرفیتهای صنایع دستی استان همدان اشاره کرد و افزود: همدان استانی است که ظرفیتهای بسیار خوبی در حوزه صنایعدستی دارد که یقینا تمامی کارها دیدنی هستند بر همین اساس همدان با ۱۶ رشته صنایعدستی از جمله منبت، چرم، سنگهای قیمتی، قلمزنی و ... در این نمایشگاه شرکت کرده است.
ملانوری با بیان اینکه کشور ما با وجود تاریخ و تمدن چند هزار ساله و تنوع رشتههای مختلف صنایعدستی که دارد آنطور که باید به خوبی معرفی نشده است، تاکید کرد: هنرمندان توقع دارند هنرشان در سطح جهان معرفی شود و من به همه هنرمندان صنایع دستی استان همدان قول میدهم در راستای توسعه این هنر فاخر که ارزآوری دارد در کنارشان باشم.
وی با تاکید بر اینکه از تمام ظرفیتهای حمایتی دولت استفاده خواهیم کرد و کمک میکنیم تا نیازها و مشکلات فعالان صنایع دستی استان همدان برطرف شود، گفت: صنایع دستی سفیران فرهنگی هستند که میتوانند در جهان هم مبلغ فرهنگ و هنر استان همدان باشند و هم در مسیر رشد اقتصادی با بهرهگیری از بازارهای صادراتی اثرگذار باشند.
منبع: تسنیم