رضا شریفی در سومین کارگروه شورای مشورتی سیستان و بلوچستان اظهار کرد: مراسم تودیع و معارفه استاندار ویژهترین، بینظیرترین و پربازدیدترین جلسه تکریم و معارفه در کشور بوده است.
وی با ابراز خرسندی از اینکه پس از ۲۰ سال به یکی از فرزندان بومی سیستان و بلوچستان برای سکانداری استانداری اعتماد شده است، تصریح کرد: ۲۰ سال پیش استاندار استان فردی بومی بود اما کم کاریها و ناامنیهای دهه ۸۰ سبب شد آن طور که باید از ظرفیت استاندار بومی استفاده نشود.
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان با تاکید بر اینکه انتخاب استاندار از اهل سنت سبب مطرح شدن مساله قومی و مذهبی در استان نشده است، عنوان کرد: خوشبختانه این انتخاب اصلا ضریب منفی نداشته چون مردم این منطقه به این بلوغ رسیدهاند که باید استان را کنار یکدیگر بسازند.
وی بیان کرد: مردم سیستان و بلوچستان از مساله قومیت و مذهب برای ساختن استان عبور کردهاند و همه باید با هم متحد شده تا بتوانند استان را کنار یکدیگر بسازند.
شریفی گفت: هیچ کدام از گروهکهای تروریستی شهادت پنج نفر از مردم بلوچ سنی را قبول نکردند چون بر اساس اتاق فکری که دارند از این طریق میخواستند مانند حادثه تاسوکی، مساجد زاهدان و چابهار بین شیعه و سنی تفرقه ایجاد کنند اما موفق نشدند.
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان افزود: آن چیزی که در تهران از این استان روایت میشود مثبت است و این نشان از توسعه فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و عمرانی این منطقه است.
وی عنوان کرد: سیستان و بلوچستان را باید با ظرفیتها، نخبگان و پتانسیلهایی که از شمال تا جنوب وجود دارد به همه مردم کشور معرفی شود البته مهمترین مصداق این ظرفیتها انتخاب استانداری از بین نخبگان اهل سنت استان است.
شریفی ادامه داد: برخلاف تصور برخی از افراد که بر این باورند سیستان و بلوچستان نادیده گرفته شده این استان به خوبی دیده شده و باید از فرصتهایی که در اختیار این منطقه قرار می گیرد به خوبی استفاده شود البته از تجربه گذشتگان، ریش سفیدان و علما نیز نباید غافل شد چون میتوانیم به کمک آنها بهتر از گذشته استان را بسازیم.
وی بیان کرد: نکاتی که در شورای مشورتی سیستان و بلوچستان مطرح میشود باید مشورت گونه باشد و روی پیشنهادات و راهکارهایی که داده میشود کار شود.
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: باید حواسمان باشد که در سفر رییس جمهور به استان درخواست های ما مقتدرانه، بزرگوارانه و در شان مردم منطقه باشد.
وی افزود: انتخاب استاندار ویژه در سیستان و بلوچستان به دلیل همراهی مردم ویژه این منطقه است.
شریفی بیان کرد: سیستان و بلوچستان محروم نیست بلکه ذهن برخی مدیران به دلیل عدم استفاده از ظرفیت ها محروم است البته این منطقه در بیشتر شاخصهای توسعه از میانگین کشوری عقب است که باید این عقب ماندگی جبران شود.