بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان تهران با حضور هنرمندان این عرصه برگزیدگان خود را شناخت.

اختتامیه بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان تهران امروز بیست و سوم آبان ماه حوالی ساعت ۱۸ در سالن اندیشه حوزه هنری انقلاب اسلامی برگزار شد‌.

در این مراسم علی فروزانفر مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران، امیرحسین شفیعی دبیر جشنواره، شهرام کرمی، خیرالله تقیانی پور، دبیر جشنواره تیاتر فجر، سعید نجفیان ، فرهاد قائمیان، رحمت امینی و جمع دیگری از هنرمندان تئاتر حضور داشتند.

این مراسم با قرائت آیاتی از قرآن کریم و پخش سرود ملی کشورمان آغاز شد‌.

در ابتدای این مراسم امیرحسین شفیعی دبیر بیست و ‌نهمین جشنواره تئاتر استان تهران گفت: در یک سال اخیر با تمام وجودم تلاش کردم تا کار را در استان تهران جلو ببرم. آرزوی دنیای بدون جنگ دارم و امیدوارم سال بعد کودک کشی در غزه تمام شده باشد، زیرا جشن واقعی رمانی است که جهان در صلح باشد.

وی ادامه داد: شهرستان‌های تهران خیلی ضعیف هستند و امیدوارم روزی شرایط طوری باشد که جشنواره تئاتر تهران را در شهریار، رباط کریم و دیگر شهرستان‌ها برگزار کنیم.

وی افزود: ما اجرای ۵۵ اثر نمایشی در این دوره از جشنواره را داشتیم و خوشحالیم که بستری را فراهم کردیم تا هنرمندان مختلف بتوانند کارهایشان را اجرا کنند. همچنین تلاش کردیم مسیر برای گروه های جوان هموار شود و امیدوارم در چنین امری موفق شده باشم. البته بدون وجود علی فروزانفر نمی‌توانستیم کار را جلو ببریم، همچنین با بنیاد شهید از ۱۰ اثر حمایت کرد.

تئاتر استان تهران

سپس اسامی برگزیدگان اعلام شدند:

برگزیدگان بخش ایثار:

علی خاتمی، سید محمد خالقی و شااهین سلطانی برگزیده این بخش شدند.

بخش طراحی پوستر و تندیس: تندیس و لوح تقدیر این بخش به ارین مهدوی اهدا شد.

بخش بازیگری زن: در این بخش لوح تقدیر رتبه سوم به دریا نوری، لوح تقدیر رتبه دوم به سیمین ضیاییان و تندیس و دیپلم افتخار به فریده گرمساری تقدیم شد.

بخش بازیگری مرد: در این بخش تندیس و لوح رتبه سوم به پوریا رضایی و فرهان سلیم خانی و مهدی سمیعی، در رتبه دوم به علی حیدری و رتبه اول به  سیامک زین الدینی اهدا شد. همچنین تندیس و دیپلم افتخار به علی پیمان رسید‌.

برگزیده کودک: در این بخش از شایان پیروز تقدیر شد.

برگزیده نمایشنامه نویسی: تندیس و دیپلم افتخار این بخش به مهدی صالحیار رسید.

برگزیدگان بخش کارگردان: لوح و جایزه این بخش به کیانوش احمدی و تندیس و دیپلم به علی پیمان اهدا شد.

برگزیدگان بخش نمایشنامه نویسی: لوح تقدیر و جایزه نقدی این بخش به علیمیرزا عمادی، احمدرضا خاکساری تقدیم شد.

برگزیده بخش هنرجویی: علی حیدری منتخب این بخش شد.

در ادامه این مراسم از عزت‌الله قمی به پاس بیش از نیم قرن فعالیت هنری تجلیل شد.

علی فروزانفر

علی فرونزانفر مدیرکل اداره فرهنگ و هنر استان تهران ضمن خوشامدگویی به هنرمندان و بازیگران حوزه نمایش و تئاتر بیان کرد: امشب به ایستگاه پایانی جشنواره بیست و نهم نمایش استان تهران رسیدیم. اتفاقی که روند آن در یک سال پیش در آذر ماه سال گذشته آغاز شد و امسال در ۲۳ آبان ماه ۱۴۰۳ در ایستگاه پایانی هستیم.

وی ادامه داد: جشنواره امسال به همت هنرهای نمایشی استان تهران به این مرحله رسید‌. دوست و برادر گرانقدر و هنرمندمان آقای شفیعی زحمت کشیدند و یکسال دوندگی کردند تا چنین مراسم باشکوهی با این قدر برگزار شود‌‌. امروز برندگان این جشنواره جوایز خود را از داوران دریافت می‌کنند.

وی افزود: امسال شاهد چند اتفاق جدید بودیم، تعدد بخش‌ها را داشتیم. مجموعه حوزه هنری انقلاب اسلامی، حوزه کودک و نوجوان و همکاران هنر دوست ما، مجموعه عظیم پردیس تئاتر پای کار آمدند و جشنواره امسال با یک رشد کیفی و کمی برگزار شد.

وی عنوان کرد: خداراشکر به واسطه این اتفاق ۸ اثر را در جشنواره فجر داریم. ۶ اثر صحنه‌ای و ۲ اثر خیابانی در جشنواره فجر امسال داریم‌. استان تهران به واسطه هنرمندان شاخص خود همیشه الگو و پیشرو در جریان فرهنگ و هنر کشور بوده و شان استان تهران خیلی بیش از چیزی است که در جشنواره استان تئاتر هستیم.

سپس در ادامه این مراسم از دبیر جشنواره امیرحسین شفیعی تقدیر شد.

علیرضا خمسه

برگزیدگان بخش نهال:

لوح تقدیر و جایزه نقدی به علی‌اصغر زارعی، پریسا محسنی و تندیس جشنواره و دیپلم افتخار به علی منصور رسید. 

جایزه ویژه هیات داوران این بخش به استاد عزت الله قمی و سمیه آبادی برای نمایش دختران افسانه‌ای تقدیم شد.

علیرضا خمسه رئیس هیات داوران جشنواره تئاتر استان تهران گفت: یک سینه سخن دارم اما نمی‌دانم شرح دهم یا نه. جوان یعنی امید، شادمانی، آینده و چه وسیله ای زیباتر از تئاتر‌‌‌. هرکجا که تئاتر هست من کنار تئاتر هستم.

وی ادامه داد: از امیرحسین شفیعی ممنونم که من را به چنین ضیافتی دعوت کرد. خیلی خوشحالم که در جمع شما هستم و آرزوی شادمانی برای همه شما دارم.جای آموزش و پژوهش در جشنواره خالی بود زیرا این است که راه را به ما نشان می‌دهد‌. 

برگزیدگان بخش لبخند:

در بخش موسیقی جایزه نقدی و دیپلم افتخار به مصطفی کریمی تقدیم شد.

در بخش طراحی صحنه تندیس امیر خراسانی جایزه و دیپلم افتخار این بخش را از آن خود کرد.

در بخش بازیگری زن لوح تقدیر و جایزه به آرزو کریمی، فاطمه کارگری، سارا منصوری اهدا شد و تندیس جشنواره در این بخش به پریسا محسنی تقدیم شد. 

در بخش بازیگری مرد لوح تقدیر به اقبال رجبی، مرتضی پوری تقدیم شد. 

در بخش نمایشنامه نویسی لوح تقدیر و جایزه این بخش به علی خسروانی رسید. 

در بخش کارگردانی لوح تقدیر و جایزه به محمد ستوده، حسین شیبانی اهدا شد‌. تندیس این بخش از جشنواره به محمد حسن روایی رسید‌. 

حمید نیلی مدیرکل هنرهای نمایشی گفت: بهتر است بیشتر کار ببینیم و از کارها حمایت کنیم. فکر می‌کنیم در این جشنواره و در این چند روز بحث آموزش به نسبت پر رنگ بود و امیدوارم در سال پیش رو بیشتر بحث آموزش را داشته باشیم‌‌.

کودک و نوجوان

برگزیدگان بخش مسابقه کودک و نوجوان:

بخش موسیقی: تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی به بهعلی خاتمی برای نمایش نقرآبی از ورامین اهدا شد.

بخش طراحی صحنه: تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی به سیناییلاق بیگی برای نمایش کتاب‌خورها از تهران اهدا شد.

 دستاوردهای هنری (طراحی لباس): تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی به فرزانه عاقلی برای طراحی لباس نمایش کتاب‌خورها از تهران اهدا شد.

بخش بازیگری زن: تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی به آیلین کچوئیان برای نمایش نقرآبی از ورامین اهدا شد.

بازیگری مرد: تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی به محسن بان‌ور برای نمایش من شنگول و منگول نیستم از ری اهدا شد‌.

نمایشنامه نویسی تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی به روح الله سنایی و سوگل تاجیک برای نمایش نقرآبی ازورامین اهدا شد.

 بخش کارگردانی: تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی به روح الله سنایی برای نمایش نقرآبی از ورامین اهدا شد‌.

همچنین هیأت داوران نمایش نقرآبی را جهت حمایت اجرای عموم به حوزه هنری و تالار هنر معرفی کرد.

خبرنگار: زهرا بالاور

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار