معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه عامل انسانی بیشترین نقش را در بروز تصادفات دارد، ارتقای آگاهی و تغییر رفتار رانندگان و عابران پیاده را حائز اهمیت دانست.

محمدرضا کریمی در کارگروه تخصصی پیشگیری از حوادث ترافیکی در شیراز با اشاره به آمار بالای مرگ و میر ناشی از حوادث ترافیکی در استان فارس، بر اهمیت نقش همکاری بین بخشی در زمینه پیشگیری و کنترل حوادث ترافیکی تاکید کرد. 

او با اشاره به اهمیت همکاری بین بخشی در کاهش آمار مرگ و میر ناشی از تصادفات، افزود: دانشگاه علوم پزشکی به عنوان متولی سلامت مردم در راستای مدیریت پیشگیری و کاهش حوادث ترافیکی نیازمند همکاری و جلب مشارکت دیگر بخش‌ها و سازمان‌ها است.

کریمی با بیان اینکه تصادفات جاده‌ای عوامل متعددی از جمله عوامل انسانی، عوامل محیطی و وسیله نقلیه را شامل می‌شود، افزود: مقابله با این عوامل، نیاز به یک رویکرد جامع و چندجانبه است که تنها از طریق همکاری بین بخشی امکان‌پذیر است.

معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز بیان کرد: آموزش قوانین راهنمایی و رانندگی باید از سنین کودکی در مدارس و مهدکودک‌ها آغاز شود تا کودکان با مفاهیم اولیه ایمنی راه‌ها آشنا شوند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار