مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان سمنان گفت: بالابودن شاخص سختی آب در این استان مانع پخت نان باکیفیت در این استان شده است.

تحصیلی گفت: پرداخت وام کم‌بهره به نانوایی‌های استان سمنان برای تامین دستگاه تصفیه آب به عنوان مولفه مهم در ارتقای کیفیت نان پخته شده در دست پیگیری است.

وی با یادآوری مشکل کم‌آبی در استان سمنان ادامه کرد: در مدار قرارگرفتن آب چاه‌ها از عوامل افزایش سختی آب است و هر چه سختی آب بیشتر باشد از کیفیت نان کاسته می‌شود.

 ایرج مصطفوی مدیرکل هواشناسی سمنان با اشاره به تداوم خشکسالی‌های پی در پی اظهار کرد: میانگین بارندگی‌های استان در سال آبی (۱۴۰۲- ۱۴۰۳) ۳۱ درصد نسبت به بلندمدت کاهش داشت.

آب بیشتر اوقات به دلیل تماس با مواد معدنی و املاح محلول در آن از جمله کلسیم، منیزیم، آلومینیوم، آهن و منگنز غلظت بیشتری پیدا می‌کند و درجه سختی آن بالا می‌رود، به همین دلیل به آن «آب سخت» می گویند. برای کم کردن یا از بین بردن سختی آب، از سختی‌گیر استفاده می‌شود.

اگر هنگام شست‌وشو روی شیشه‌ها لکه‌های سفید باقی ماند یا لوله‌ها دچار رسوب و گرفتگی شد و ماشین ظرفشویی یا لباسشویی به درستی کار نکرد، باید بدانیم آب سخت شده است. اگر سختی آب بین ۱۵۰ تا ۳۰۰ باشد، آب سخت و اگر از ۳۰۰ به بالا باشد، آب بسیار سخت است.

منبع ایرنا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.