زاهد حاجی میرزایی در گفتوگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: با حمایت های بخش دولتی و فعالیت بخش خصوصی، انتظار می رود سالانه ۲۰ تا ۳۰ هکتار به سطح مزارع زیر کشت زعفران در کردستان افزوده شود.
وی گفت: در سال زراعی جاری پیش بینی می شود ۳۵۰ کیلوگرم محصول خشک شده تولید شود.
مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی کردستان به میانگین برداشت زعفران در هر هکتار، ظرف مدت هفت سال اشاره کرد و افزود: در سال زراعی اول ۱.۵ کیلوگرم، سال دوم سه ، سال سوم پنج ، سال چهارم هفت، سال پنجم ۹، سال ششم هشت و در سال هفتم هفت برداشت زعفران انجام میشود.
حاجی میرزایی تاکید کرد: شهرستانهای بیجار، مریوان، کامیاران، سنندج، سقز، دهگلان و دیواندره به ترتیب در کاشت زعفران اولویت هستند .
وی به وضعیت بازار زعفران در استان اشاره کرد و گفت: با ورود بخش خصوصی وضعیت بازار زعفران در استان در حال رشد بوده و در حال حاضر با کشاورزی قرار دادی در حال انجام است.