با آغاز برداشت سیب زمینی از دو هزار و ۲۰۰ هکتار زمین در استان مرکزی، تولید ۹۰ هزار تن محصول پیش‌بینی می‌شود.

کارشناس جهاد کشاورزی استان مرکزی متوسط عملکرد برداشت سیب زمینی در استان را ۴۰ تن در هکتار عنوان کرد و گفت: استان مرکزی با تولید ۹۰ هزار تن محصول سیب زمینی رتبه چهاردهم تولید این محصول را در کشور داراست.

طاهری گفت: شهرستان ساوه، شازند، کمیجان، فراهان و خنداب قطب تولید سیب زمینی در استان هستند.

او افزود: سیب زمینی تولیدی استان پس از برداشت به بازار مصرف و یا به کارخانجات صنایع تبدیلی در استان ارسال می‌شود.

رئیس جهاد کشاورزی بخش مرکزی شازند هم گفت: امسال حدود ۵۵۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی این شهرستان به کشت سیب زمینی اختصاص یافته است.

نادری نیا میانگین برداشت سیب زمینی در شهرستان شازند را ۵۵ تن در هکتار عنوان کرد که ۱۵ تن بیشتر از میانگین استان است.

او مهمترین ارقام سیب زمینی کشت شده در شهرستان را اسپریت، آگریا، بامبا و جلی عنوان کرد و افزود: شهرستان شازند با تولید ۳۰ هزار تن سیب زمینی در سال، رتبه دوم تولید این محصول را در استان داراست.

سیب زمینی کاران شازندی هم کمبود سهمیه کود و سم یارانه‌ای و سوخت گازوئیل را مهم‌ترین مشکل خود عنوان کردند و از مسئولان خواستند که کشاورزان را بیشتر حمایت کنند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.