سرمست گفت: در حوزه اقتصادی متأسفانه برخی از مدیران آمارسازی میکنند و برای ارتقا باید آمار و اطلاعات درستی از جایگاه فعلی داشته باشیم.
وی افزود: چند طرح بزرگ را نیز در استان پیگیر هستیم از جمله انتقال آب رودخانه ارس به تبریز که به بن بست رسیده بود و احیای دریاچه ارومیه که به نظر بنده ابتدا باید خود ستاد احیای دریاچه احیا شود تا بتوانیم کاری از پیش ببریم.
استاندار آذربایجان شرقی افزود: استان ما شاهراه ارتباطی اروپا و آسیاست ولی زیرساختهای ارتباطی لازم را نداریم و برای احیای جایگاه آذربایجان در این زمینه طرح تفصیلی و توجیهی آن را به دولت ارائه کرده ایم تا جهشی در ارتباطات استان با کشورهای همجوار ایجاد شود.
سرمست گفت: برای توسعه همه جانبه استان از نظرات و همراهی مجمع نمایندگان استان استفاده خواهیم کرد و از ایدههای هر کسی که میخواهد قدمی برای توسعه و پیشرفت استان بردارد استقبال میکنیم.
در این نشست مدیران رسانه نیز مطالبات و نظرات خود را برای ارتقای جایگاه استان و تبریز بیان کردند.
لزوم توقف مازوت سوزی در تبریز و همزمان قطع برق شهروندان، لزوم تسریع در اجرای مترو، ترافیک شهری، نبود نظارت بر نانواییها، مشکلات زیست محیطی برخی واحدهای تولیدی و برداشتهای معدن طلای اندریان در کنار آلودگی زیست محیطی آن، لزوم استفاده از مدیران توانمند، توجه ویژه و تعیین تکلیف دریاچه ارومیه معدن مس سونگون و ماشین سازی، رسیدگی به قطع درختان در برخی مناطق از جمله باغ گلستان و الزام دستگاهها و ادارات به ارائه اطلاعات و ارقام درست و واقعی از جمله درخواستها و مطالبات مدیران رسانهها در این نشست بود.