باشگاه خبرنگاران جوان؛خدادادی- اکبری رئیس پارک و علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی تبریز به نحوه تاسیس پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی اشاره کرد و گفت: پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه در سال ۹۹ از معاونت علمی ریاست جمهوری و وزرات بهداشت مجوزهای لازم برای تأسیس را اخذ کرده و فعالیت خود را در حوزه سلامت آغاز کرده است.
وی گفت:زیست بوم فناوری، توسعه پایدار، غذا و دارو، تجهیزات پزشکی و گیاهان دارویی از جمله وظایف این پارک است که فناوران و کارآفرینان به این حوزهها جلا میبخشند.
هاشمی اقدم مدیر توسعه فناوری دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در این نشست از ثبت ملی رینو هلث خبردادو گفت:رینوتکس به عنوان رویداد ملی ثبت شده و در شش ماهه دوم هر سال برگزار میشود.
وی ادامه داد: امسال نگاه ویژه و تخصصی این بود که نمایشگاه رینوتکس از حالت متمرکز که در نمایشگاه بین المللی برگزار میشد به سمت صاحبان اصلی یعنی دانشگاهها، اساتید و دانشجویان و به سمت محلی که نتایج پژوهشها به محصول تبدیل میشوند، حرکت کند.
دبیر اجرایی نمایشگاه رینو هلث ۲۰۲۴ رینوتکس سلامت با بیان اینکه ۱۶ پارک علم و فناوری سلامت توسط وزرات بهداشت در کل کشور ایجاد شده است، گفت: سه پارک که یکی از آنها در تبریز و دو مورد در تهران است جزو اولینهای حوزه سلامت در کشور شناخته شدهاند.
هاشمی اقدم با اشاره به اینکه پارک علم و فناوری سلامت، متولی طرحهای حوزه سلامت است، خاطرنشان کرد: ۸۳ شرکت دانش بنیان در دانشگاه وجود دارد که بیشتر آنها هیچ نوع وابستگی به دانشگاه نداشته، اما ایده و فکر آنها در حوزه سلامت است.
وی ادامه داد: نمایشگاه رینو هلثرینوتکس سلامت در سه محور پذیرای فناوران شده که یکی از آنها محور طرحهای تجاری سازی شده بوده که مجوز آنها گرفته شده است، چون این محصولات در جهت تشخیص و درمان سلامت انسانها تولید میشوند و مسیر مجوز خاصی دارند. تجاری سازی محصولات حوزه سلامت با تجاری سازی صنایع متفاوت است.
دبیر اجرایی نمایشگاه رینو هلث ۲۰۲۴ گفت: دومین محور محصولاتی است که در حال تجاری سازی بوده و در مراکز رشد مستقر هستند.
وی ایدههارا سومین محور این نمایشگاه عنوان کرد و افزود: ۴۰ ایده نوآورانه حوزه سلامت و ۲۰ ایده فناوری دانش آموزی تا کنون در این نمایشگاه ثبت نام کردهاند.
وی خاطرنشان کرد: تا کنون بالای ۱۰۰ طرح از شمالغرب کشور، سنندج، تهران، کرمانشاه و مشهد در این نمایشگاه ثبت نام کردهاند.
هاشمی اقدم بیان کرد: یکی از اهداف این نمایشگاه علاوه بر اشتراک افکار، پیدا کردن سرمایه گذاران، تأمین کنندگان و حامیان طرحها است که در این نمایشگاه مد نظر گرفته شده تا فناوران به راحتی با آنها ارتباط برقرار کنند.