با رای هیات داوران این جشنواره، طرح بایو پرینتر سه بعدی از دکتر لیلا روشنگر عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تبریز رتبه نخست بخش اساتید را از آن خود کرد.
جایزه دوم این بخش نیز به طرح مشترک دکتر سکینه حاج ابراهیمی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تبریز و دکتر محمود آذغانی عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی سهند با عنوان شبیه ساز روباتیکی معاینه پروستات تعلق گرفت.
دکتر مرتضی قوجازاده عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تبریز هم با طراحی و ساخت شبیه ساز رانندگی با الگوریتمهای هوش مصنوعی رتبه سوم بخش اساتید این جشنواره را کسب کرد.
در بخش دانشجویی، طرحهای تحریک عصب واگ پوستی از زینب سام نیا از تبریز، ساخت کنترل کننده دما برای ظروف کشت سلولی از علیرضا محمدنیا از اردبیل، طرح آموزش تعبیه لوله سینهای با استفاده از واقعیت مجازی از میلاد حیدرپور از سراب و تدوین خلاصه سیاستی برای تقویت همگرایی علوم پزشکی در نظام سلامت از مبین جنتی از تبریز طرحهای برتر شناخته شدند.
۵۸ اثر از استانهای آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و اردبیل به دبیرخانه جشنواره تجربیات موفق در همگرایی علوم و فناوریهای پیشرفته پزشکی منطقه ۲ کشور در سه محور اصلی محصولات سلامت محور، تجارب آموزشی و پژوهشی و مسابقه ایدههای برتر دانشجویی ارسال شده بود.
این جشنواره با هدف همکاری و همگرایی و استفاده از توانمدیهای تخصصهای مختلف برای حل مسائل و مشکلات و چالشهای پیش روی علوم پزشکی و نظام سلامت برگزار شد.