روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی گیلان به نقل از صالح محمدی، رئیس این سازمان اعلام کرد: تولید جوجه بوقلمون در استان تا پایان مهر ماه به بیش از ۲ میلیون قطعه رسید که نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود ۹ درصد افزایش داشت.
به گفته او، در حال حاضر ۳ کارخانه جوجهکشی بوقلمون با ظرفیت کل حدود یک میلیون قطعه در گیلان فعال هستند که عمده جوجه بوقلمونهای کشور از تخممرغهای خوابانده شده در دستگاههای این کارخانهها تولید میشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان همچنین گفت: ۲۰ واحد بوقلمون گوشتی به ظرفیت حدود ۱۱۹ هزار قطعه نیز در استان گیلان فعال هستند.
محمدی افزود: از جوجهریزی حاصل از این واحدها تا پایان مهر ماه بیش از یک میلیون و ۶۰۰ تن گوشت بوقلمون تولید شده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۲.۷ درصد افزایش یافته است.
او تصریح کرد: در راستای برنامهریزی کشور برای خودکفایی و حمایت از زنجیرههای تولید گوشت بوقلمون، ۲ واحد جدید بوقلمون مادر گوشتی نیز با ظرفیت ۱۳ هزار قطعه به زودی به این واحدها اضافه میشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان یادآور شد: سرانه مصرف گوشت بوقلمون در کشور حدود ۷۵۰ گرم است که طبق برنامهریزیهای وزارت جهاد کشاورزی، این میزان باید به یک کیلوگرم افزایش یابد.