مهارت‌آموزی برای زندانیان می‌تواند زمینه‌ساز اشتغال و بازاجتماعی شدن افراد شود.

جلیل شهریاری مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان  بیان کرد: توانمندسازی آسیب‌دیدگان اجتماعی از اولویت‌های اصلی و مشترک فی‌مابین سازمان زندان‌ها و سازمان فنی و حرفه‌ای است.
 
 وی افزود: با برنامه‌ریزی اقداماتی را مهیا ساخته‌ایم که زندانیان علاقه‌مند به فراگیری مهارت و ایجاد اشتغال بتوانند در زمان تحمل حبس از این شرایط بهره‌مند شوند.
 
 مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان تصریح کرد: در زندان‌های استان در ۶ شهرستان زاهدان، زابل، خاش، ایرانشهر، سراوان و چابهار با استفاده از ظرفیت‌های مهارتی توصیف شده از طریق بخش دولتی و همچنین واحد‌های محیط کار واقعی ایجاد شده است.
 
وی ادامه داد: در ۶ماهه اول سال جاری با ارائه آموزش‌های مهارتی به یک هزار و ۶۳۰ نفر از آقایان و ۳۴۰ نفر از بانوان زمینه‌ساز اجتماعی شدن زندانیان و تسهیل در برگشت آنان به جامعه و زمینه اشتغال آنها را فراهم نموده است.
 
محمدحسین خسروی، مدیرکل زندان‌های سیستان و بلوچستان بیان کرد: یکی از اصول و مبانی که در نظام زندانبانی اسلامی در حال اجراست بحث مهارت‌آموزی زندانیان بوده که در همین زمینه در سطح زندان‌های استان ۲۶ کارگاه مهارت‌آموزی فعال است.
 
 وی افزود: یکی از مهم‌ترین موضوعات در بحث زندانیان، مهارت‌آموزی و باز اجتماعی‌کردن زندانیان است که در همین راستا در سطح زندان‌های استان تعداد کارگاه‌ها نزدیک به ۲۶ کارگاه مهارت‌آموز است.
 
 مدیرکل زندان‌های سیستان و بلوچستان تصریح کرد: در ایجاد این کارگاه‌های مهارتی که با حضور حوزه تعاون و انجمن حمایت از زندانیان صورت‌گرفته است و در بحث مهارت‌آموزی در ۲۴ رشته مهارتی در سطح زندان‌های استان با همکاری و همیاری مسئولین سازمان فنی و حرفه‌ای در حال آموزش به این مددجویان هستند.
 
 وی ادامه داد: از ابتدای سال تاکنون نزدیک به ۲ هزار نفر از زندانیان در کلاس‌های فنی حرفه‌ای شرکت کردند؛ هرچند که فرایند صدور گواهی‌نامه‌های این کارآموزان طولانی شده است و آن هم به دلیل روند اداری فنی حرفه‌ای و هم در مدارکی که خود مددجویان باید ارائه بدهند ایجاد شده است.
 
 خسروی عنوان کرد: در بحث مهارت‌آموزی به لطف خدا سازمان فنی حرفه‌ای جز دستگاه‌هایی است که با سازمان زندانیان استان به نحو احسن همکاری لازم را دارد.
 
 مدیرکل زندان‌های سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: عمده کارگاه‌هایی که نقش مهمی در بحث معیشت زندانیان استان دارد؛ کارخانه تولید پلاستیک است که در این کارخانه دغدغه تولید مواد اولیه وجود دارد.
 
 خسروی در خصوص رفع مشکل تأمین مواد اولیه کارخانه پلاستیک بیان کرد: دراین‌خصوص رضا شریفی معاون سیاسی استاندار قول داده است که در اولین فرصت رفع این مشکل در دستور کار قرار بگیرد.

 وی در پایان گفت: کارگاه‌های دیگری که برای زندانیان ایجاد شده است و تأثیر بسزایی در رفع معیشت خانواده‌ها و ایجاد درآمدی پایدار برای آنها می‌شود کارگاه پمپ سی‌ان‌جی و پمپ‌بنزین است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار