حسین رضایی گفت: از آنجا که مخاطب اصلی جشنواره کودکان و نوجوانان هستند قبل از آغاز جشنواره جلسات را با کارشناسان آموزش و پرورش برگزار کردیم در نهایت قرار بر این شد که به صورت تصادفی و با توزیع عادلانه بالا، مرکز و پایین شهر و متناسب با محتوای تئاتر، کودکان و نوجوانان را از مدارس با گروههای سنی مختلف شامل دختران و پسران برای بازدید از نمایشها بیاوریم.
او با اشاره به اینکه روزانه ۱۵ تا ۱۹ دستگاه اتوبوس برای جابهجایی دانشآموزان هماهنگ شده است، گفت: دانشآموزان از در مدارس سوار اتوبوسها میشوند و سپس به مدرسه بازگردانده میشوند.
با اشاره به اینکه دانشآموزان بر اساس ظرفیت سالنها برای تماشای تئاتر حضور پیدا میکنند، تأکید کرد: روزانه ۱۲۰۰ دانشآموز دختر و پسر در ۷ سالن، ۴ اجرای خیابانی و دو پلاتو صبحها نمایشهای بیست و نهمین جشنواره تئاتر کودک و نوجوان تماشا میکنند.
رضایی گفت: سعی کردیم که تئاترهایی که برای دانشآموزان در گروههای سنی در نظر گرفته شده است متناسب با گروه سنی آنها باشد و مهم اثربخشی تئاتر است و از آنجا که نمایشها اغلب جنبه آموزش دارد بازخورد مثبتی دارد.
او گفت: علاوه بر این گروه هنری عمو صفا و عمو حمید در قالب برنامههای شاد به مدارس سر میزنند و برای بچهها برنامههای شاد اجرا میکنند و سعی میکنند فضای شادی را برای دانش آموزان فراهم کنند.
مسؤول کمیته دانشآموزی جشنواره با بیان اینکه تاکنون از ۷۰ مدرسه میزبانی کردهایم، گفت: تمام این برنامهها رایگان بوده و از ایاب و ذهاب گرفته تا بلیت نمایشها و اجرای برنامهها رایگان است و هدف ما ایجاد نشاط توأم با آموختن است.
رضایی گفت: هدف ما بحث آموزش شهروندی است که در خلال برنامهها به دانشآموزان آموزش داده میشود.