صالح محمدی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: تا پایان مهر امسال ۱۸ هزار و ۳۶۰ تن گوشت قرمز در استان تولید شده است که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲.۲ درصد افزایش یافته است.
او همچنین از تولید بیش از ۲۱۱ هزار تن شیر خام در این مدت خبر داد و افزود: در تولید شیر در گیلان نیز رشد ۳.۸ درصدی داشته ایم.
رئیس جهاد کشاورزی گیلان تصریح کرد: در این مدت همچنین جوجه ریزی در واحدهای نیمچه گوشتی استان با ۱۴ درصد افزایش نسبت به مدت مشابه سال گذشته، ۹۶ میلیون و ۷۸۲ هزار و ۳۴۱ قطعه بوده است.
به گفته محمدی، این تعداد جوجه ریزی، توان تولید ۱۶۲ هزار و ۸۳۱ تن گوشت مرغ در گیلان را دارد.
او همچنین به فعالیت واحدهای دامی سنتی و صنعتی در گیلان اشاره کرد و گفت: اعطای تسهیلات تبصره ۱۸ به واحدهای کوچک دامی استان در دستور کار است.