خسرو شهبازی رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجانغربی با بیان اینکه بیش از ۶ درصد گوشت قرمز کشور در استان تولید میشود، گفت: میزان تولید گوشت قرمز آذربایجانغربی در سال زراعی گذشته ۵۶ هزار تن بوده که با این میزان، رتبه چهارم کشوری متعلق به این استان است.
وی با اشاره به اینکه سرانه مصرف گوشت قرمز در این استان ۱۰ کیلوگرم بوده و نیاز روزانه نیز ۳۴ هزار تن است، افزود: در زمینه تولید گوشت مرغ نیز با تولید بیش از ۱۰۸ هزار تن ۳.۸ تولید کشور و رتبه هفتم متعلق به این استان بوده و سرانه مصرف ۳۰ کیلوگرم و نیاز روزانه بین ۲۶۲ تا ۲۷۲ تن متفاوت است.
شهبازی با بیان اینکه در زمینه تولید تخم مرغ هم با تولید ۱۳ هزار و ۴۹۰ تن یک درصد از مجموع تولید کشور و رتبه هیجدهم متعلق به آذربایجانغربی است، اضافه کرد: سرانه مصرف ۱۳.۵ کیلوگرم بوده و نیاز روزانه ۱۲۵ تن است.
وی ادامه داد: در زمینه تولید شیر هم با ۳۹۷ هزار تن تولید سالانه ۳.۲ درصد تولید کشور و رتبه نهم متعلق به آذربایجانغربی بوده و سرانه مصرف ۱۱۰ کیلوگرم و هزار و ۲۴ تن نیاز مصرفی استان است.
رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجانغربی با بیان اینکه در تولید عسل هم این استان دارای رتبه یک کشوری است ادامه داد: آذربایجانغربی با تولید بیش از ۲۶ هزار تن حدود ۲۲ درصد تولیدات کشوری را به خود اختصاص داده است.
وی با اشاره به اینکه سرانه مصرف عسل استان ۱.۴ کیلوگرم بوده ادامه داد: بیش از ۶ هزار و ۲۰۰ نفر زنبوردار در استان مشغول به کار هستند.
آذربایجانغربی دارای ۹ میلیون جمعیت دام و طیور است که حدود پنج میلیون آن را جمعیت دامی تشکیل میدهند.