فرزاد شریفی گفت: جشنواره طعم امید با حضور ۱۵ نفر از معلولان شامل معلولان حرکتی جسمی، کم بینایان، نابینایان و سندرم داوون در استان برگزار میشود.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ایلام افزود: هدف از برگزاری این جشنواره ایجاد اعتماد به نفس و نشان دادن توانمندی جامعه معلولان و همچنین نشان دادن توانایی این قشر در جامعه و ورود اینها در بازار کار است.
شریفی تصریح کرد: در سطح ۵ استان غربی کشور و در اولین مرحله مسابقات در سطح استانها و از هر استان ۳ نفر انتخاب و به مرحله منطقهای به میزبانی کرمانشاه شرکت میکنند و برندگان استانها برای مرحله کشوری راه مییابند.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ایلام عنوان کرد: ترویج غذاهای سنتی و فرهنگ خوراک بومی کمک به معرفی توانمندیهای افراد دارای معلولیت در حوزه اشتغال گردشگری و مناسب سازی و لزوم توجه بیشتر تأسیسات و اماکن گردشگری برای دسترس پذیر شدن این افراد از دیگر اهداف این جشنواره است.
وی ادامه داد: این جشنواره از ۲۴ مهرماه آغاز میشود و با مشارکت بهزیستی استان و اجرای آن توسط اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان ایلام در رستوران سنتی بلوط واقع در شهر ایلام برگزار میشود.