مدیر جهادکشاورزی شهرستان یزد گفت: با توسعه مزرعه پرورش بز مورسیا، تولید گوشت در استان افزایش می یابد.

محمدرضا غفاریان مدیر جهادکشاورزی شهرستان یزد گفت: با صدور مجوز توسعه مگافارم دشت پازن، انتظار می‌رود تولید گوشت افزایش یافته و گام‌های مؤثری در راستای تأمین غذای سالم و پایدار برای جامعه برداشته شود.

وی افزود: مگافارم دشت پازن، با وسعتی حدود ۶ هکتار و شامل ۴ سالن مجزا برای پرورش، شیردهی، دوره خشک و آبستنی، به همراه انبار علوفه و تجهیزات شیردوشی، ظرفیت بالایی در تولید شیر و گوشت دارد.

 غفاریان ادامه داد: این مزرعه به‌طور میانگین، سالانه حدود ۴۴۰ تن شیر و ۲۵ تن گوشت به بازار عرضه می‌کند که با استفاده از امکانات بسیج و بنیاد تعاون می‌توان به افزایش تولید گوشت دست یافت.

غفاریان در پایان بیان کرد: از ویژگی‌های این مزرعه، نرخ بالای چندقلوزایی (۲ تا ۵ قلو) و افزایش وزن روزانه ۱۲۲ گرم بوده که تاکنون بیش از ۹ هزار رأس بز در آن زادآوری شده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.