طرح پخت نان کامل (نانی که از آرد کامل تهیه شود) با هدف تامین سلامت مردم از امروز در ۴ واحد نانوایی سطح شهر رفسنجان آغاز شد.
محمدرضا رحمانی، معاون پشتیبانی توسعه و برنامه ریزی فرمانداری با حضور مسئولان مرتبط در بازدید از اجرای این طرح در یکی از مجتمعهای تولید نان شهر رفسنجان گفت: پیرو مصوبه کمیته کاری کارگروه گندم و آرد و نان شهرستان با موضوع بررسی پخت نان کامل در سطح شهرستان، ۱۲ نانوایی مورد تایید کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان قرار گرفت که از این تعداد، ۴ مورد مجوزهای لازم را از بهداشت شهرستان دریافت کرده و پخت نان کامل را آغاز کردند.
وی افزود: امیدواریم بقیه نانواییها هم مراحل اخذ مجوزهای بهداشت را طی کنند و شروع به پخت و توزیع نان کامل کنند.
رحمانی با اشاره به فواید مصرف نان کامل گفت: وجود سبوس و جوانه گندم در نان، موجب پیشگیری از مشکلات گوارشی، کاهش خطر ابتلا به دیابت، کبد چرب، چاقی و دیگر بیماریها میشود.
وی تصریح کرد: کارخانه آرد در رفسنجان علاوه بر اینکه در حال تولید آرد کامل می باشد، قرار است با خرید و وارد کردن دستگاههای بروز، با تولید انبوه این آرد، هم شهرستان را به خودکفایی برساند هم در سطح استان کرمان آرد کامل توزیع کند.