آقای بهشتی کارشناس جهاد کشاورزی بن گفت: سطح زیرکشت انگور در این شهرستان ۳۸۰ هکتار با میانگین عملکرد ۹ تن در هکتار است.
وی با بیان اینکه بن رتبه دوم در تولید انگور استان را به خود اختصاص داده است پیش بینی کرد امسال بیش از ۳۵۰۰ تن انگور در این شهرستان برداشت و روانه بازار شود.
بهشتی اضافه کرد: انگور تولید شده در شهرستان بن ۲۵ درصدر برای تازه خوری استفاده و ۷۰ درصد به کشمش و ۵ درصدهم به فرآورده هی جانبی از جمله شیره تبدیل میشود.
وی ادامه داد: برداشت انگور از اواخر شهریور در شهرستان بن آغاز شده است و تا آخر مهرماه ادامه دارد.