مدیر جهاد کشاورزی کیار گفت: برداشت انگور از تاکستان‌های این شهرستان از دهه سوم شهریورماه آغاز شده است و تا اواخر مهرماه ادامه دارد.

امرالله اسماعیلی سطح تاکستان‌های انگور شهرستان کیار را حدود هزار و ۷۵۰ هکتار اعلام کرد و اظهار داشت: از این سطح با متوسط عملکرد ۱۸تن در هکتار میزان تولید انگور این شهرستان ۳۱هزار و ۵۰۰ تن پیش بینی می‌شود.

وی افزود: ۷۰درصد انگور تولیدی در تاکستان‌ها به صورت تازه خوری در داخل استان و استان‌های دیگر از جمله خوزستان، اصفهان، قم، یزد و تهران ارسال می‌شود.

اسماعیلی اضافه کرد: ۲۰درصد تولید انگور شهرستان در مسیر فرآوری قرار می‌گیرد و محصولاتی، چون آبغوره، شیره و کشمش تولید می‌شود و ۱۰ درصد باقیمانده به سمت کارخانه بهنوش (شهد کوهرنگ) روانه می‌شود.

وی بیان داشت: ارقام کشت شده در سطح شهرستان شامل عسگری زرد، سبز، قرمز و سایر ارقام مانند مهره، یاقوتی، ریش بابا و رشه هستند.

اسماعیلی ادامه داد: شهرستان کیار ۳۸ درصد از کل سطح زیر کشت تاکستان‌های استان را به خود اختصاص داده و ۶۰ درصد تولید انگور استان مربوط به این شهرستان است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار