پیام جلالی در گفت و گو با خبرنگاران بیان کرد: نیمه اول امسال، ۲۴ دوره آموزشی تخصصی امداد و نجات شامل سه دوره مقدماتی امداد، سه دوره مقدماتی نجات، ۲ دوره حمایت های روانی و اجتماعی، سه دوره پایه مخابرات و ارتباطات، ۱۰ دوره امداد رسانی در تجمعات مذهبی، ۲ دوره اقدامات پیش بیمارستانی و یک دوره اصول پیمایش و ناوبری در سطح استان توسط مربیان هلال احمر برگزار شد.
وی افزود: دوره بازآموزی مربیان کمک اولیه کد سه و ۵۷۶ دوره آموزش همگانی و ۲۹ دوره آموزشی ضمن خدمت از جمله دوره های آموزشی در ۶ ماه گذشته است.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر کردستان، ارائه مباحث امدادی را از مهم ترین موضوعات مطرح شده در دوره های آموزشی عنوان و اضافه کرد: دوره های آموزشی امداد از اساسی ترین دوره ها در جمعیت هلال احمر است که باید توسط مربیان و مدرسان دارای مدارک مربیگری مربوط تدریس و آموزش داده شود.
جلالی خاطرنشان کرد: در دنیایی که حوادث غیرمترقبه به بخشی جدایی ناپذیر از زندگی تبدیل شدهاند، آمادگی برای مقابله با شرایط اضطراری بیش از هر زمان دیگری ضروری است، جمعیت هلال احمر، با برگزاری دورههای آموزشی، فرصتی طلایی را برای عموم مردم فراهم کرده است که آموزش های لازم را یاد گرفته و در صورت نیاز به همنوع خود کمک کنند.
در حال حاضر حدود یک هزار امدادگر و نجاتگر سازماندهی شده در کردستان مشغول به فعالیت هستند و در حوزه جوانان و داوطلبان نیز ده هزار نفر فعالیت دارند.