کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی بیمارستان علی ابن ابی طالب (ع) زاهدان گفت: مصرف میان وعده‌های سالم در ساعات بین کلاس‌ها در یادگیری و تمرکز دانش آموزان بسیار موثر است.

فاطمه کیخایی میان وعده را یکی از منابع اصلی دریافت کالری عنوان کرد و گفت: دانش آموزان علاوه بر سه وعده غذایی اصلی به میان وعده سالم در بین ساعات درسی جهت یادگیری بهتر و تمرکز در کلاس نیاز دارند.

وی با اشاره به اینکه دانش آموزان باید برای نگه داشتن قند خون در حد طبیعی، حتما میان وعده سالم، استفاده کنند بیان کرد: با مصرف میان وعده، فعالیت سیستم عصبی و عملکرد مغز دانش آموزان در حد مطلوب باقی می‌ماند و نخوردن میان وعده‌ها با کاهش قند خون در این افراد همراه است که خود می‌تواند با پرخاشگری، عدم توجه کافی به دروس در کلاس و عدم تمرکز و یادگیری کافی همراه باشد.

کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی بیمارستان علی ابن ابی طالب (ع) زاهدان گفت: بهترین میان وعده‌ها برای دانش آموزان لقمه نان و پنیر و گردو، انواع میوه‌ها و سبزیجات تازه و میوه‌های خشک، مغزدانه ها، شیر و بیسکویت‌های سبوس دار می‌باشد.

کیخایی افزود: میان وعده‌هایی مانند چیپس و غلات حجیم شده نه تنها ارزش غذایی کمی دارند بلکه یکی از دلایل اضافه وزن و چاقی در بین دانش آموزان هستند و استفاده از نان‌های محلی از جمله نان‌های خشک و نان‌های سبوس دار نیز می‌تواند گزینه مناسبی برای مصرف میان وعده‌ها در بین دانش آموزان باشد.

 

برچسب ها: تغذیه ، دانش آموزان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.