مدیر جهادکشاورزی سردشت گفت: این شهرستان با تولید سالانه بیش از ۲ هزار تُن سماق رتبه نخست آذربایجان‌غربی منطقه را در اختیار دارد.

علیپور مدیر جهادکشاورزی سردشت گفت: این شهرستان با تولید سالانه بیش از ۲ هزار  تُن سماق رتبه نخست آذربایجان‌غربی و منطقه را در اختیار دارد و بیش از ۹۰ درصد محصول سماق تولید شده سردشت، در بازار سایر استان‌های کشور عرضه می‌شود.

وی با اشاره به اینکه میانگین برداشت این محصول بیش از یک تُن در هر هکتار است، افزود: سردشت با توجه به شرایط خاص توپوگرافی و اقلیم آب و هوایی یکی از مناطق مستعد کشور برای کشت و توسعه مزارع سماق به شمار می‌رود.

مدیر جهادکشاورزی سردشت با بیان اینکه سماق این شهرستان به صورت کاملاً طبیعی و بدون سموم و کود کشاورزی تولید می‌شود، اظهار کرد: سماق سردشت دارای طعم و بوی مطبوع و رنگ زیبایی است به همین خاطر طرفداران زیادی در سطح کشور دارد.

وی ادامه داد: بارش سالانه مناسب، مقاومت نسبت به خشکسالی و نبود آفتی خاص برای سماق باعث شده  که این محصول به صورت دیم تولید شود که علاوه بر آن بخشی از باغ‌های سماق این منطقه خودرو هستند.

سماق در شهرستان مرزی سردشت در مزارع شیب‌دار و دیمی و به صورت نهال و پاجوش کشت می‌شود که به دلیل رنگ و طعم مطبوع آن از سماق‌های بسیار مرغوب در کشور است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.