معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری سیرجان‌ گفت: امسال بیش از ۲ هزار تن پسته کال در شهرستان سیرجان برداشت شد.‌

اکبر عباسپور گفت: ۴۵ هزار هکتار باغ پسته مثمر در شهرستان سیرجان وجود دارد که بیش از ۱۰ درصد سطح زیر کشت به صورت کال برداشت می‌شود.

وی مدت برداشت پسته کال را ۲۰ روز اعلام کرد و افزود: بیش از ۲ هزار تن پسته کال طی امسال در شهرستان سیرجان برداشت شد و مغز این پسته در مصرف داخلی و صادرات مشتریان فراوانی دارد.

رضی خادمی از باغداران و مالکان پسته سیرجان گفت: بعد از  یک ماه کار برداشت پسته کال شنبه ۲۴ شهریور به پایان رسید و مغز پسته سبز تولید شد و این محصول به خارج از کشور از جمله کشور‌های اروپایی و حوزه خلیج‌فارس صادر می‌شود.

وی مغز سبز پسته سیرجان را مرغوب‌ترین مغز سبز کشور برای مصارف صنایع غذایی و شیرینی عنوان و تصریح کرد: ۸۰ درصد مغز سبز تولیدی به صادرات اختصاص دارد و ۲۰ درصد در بازار داخلی به مصرف می‌رسد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.