مدیر طیور سازمان جهادکشاورزی استان قزوین گفت: طی پنج ماه نخست امسال، ۲۰ میلیون قطعه جوجه ریزی در واحد‌های پرورش مرغ استان انجام شده است.

علی رمضانپور مدیر طیور سازمان جهادکشاورزی استان قزوین گفت: طی پنج ماه نخست امسال، ۲۰ میلیون قطعه جوجه ریزی در واحد‌های پرورش مرغ استان انجام شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته که ۱۶ میلیون و ۵۵۰ هزار قطعه بوده ۲۷ درصد رشد داشته است.

وی افزود: این میزان جوجه ریزی در ۳۷۵ واحد مرغداری صورت گرفته که نسبت به برنامه ابلاغی نیز رشد ۱۶ درصدی افرایش داشته است.

رمضانپور گفت: از این میزان جوجه ریزی انجام شده بیش از ۴۰ هزار تن گوشت مرغ در استان قزوین تولید شده است.

وی اضافه کرد: گوشت مرغ تولید شده در پنج ماهه اول سال حدود ۵۰ درصد در استان مصرف و مابقی به سایر استان‌ها از جمله تهران و کرج اسال شده است 

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: استان دارای ۴۱۵ واحد مرغ گوشتی به ظرفیت ۱۰ میلیون ۱۷۰ هزار قطعه بوده است که به طور میانگین در سال بیش از چهار دوره جوجه ریزی انجام می‌شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.