وزیر آموزش و پرورش گفت: خیرین مدرسه‌ساز بزرگترین پشتوانه‌های فکری، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی نظام تعلیم و تربیت هستند.

علیرضا کاظمی روز شنبه در نشست صمیمانه با جمعی از خیرین مدرسه‌ساز کشور با اشاره به آغازی خوب با بهترین‌های نظام تعلیم و تربیت در اولین روز کاری اش در وزارتخانه، اظهار کرد: زمان خدمتم در تایباد تصویری از مجمع خیرین مدرسه ساز داشتم و تصمیم گرفتم در شهر این مجمع را تشکیل بدهم، با گزارش تصویری از مدارس به تهران آمدم و خوشبختانه آقای فرخ دستور ساخت مدرسه در روستایی در تایباد را دادند و این باعث شد تا جریان مدرسه سازی در شهر تایباد شکل گرفت.

وی در ادامه با اشاره به گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان باهنر و رجایی و خیرین مدرسه سازی که دیگر نیستند به ویژه مرحوم سلیمی آشتیانی، اظهارکرد: مرحوم آشتیانی به شکل ویژه‌ای در حوزه دانش آموزان با نیاز‌های ویژه کار کرد که انشالله مورد رحمت خداوند و در جوار ائمه اطهار علیهم السلام باشند.

کاظمی تاکید کرد: اگر خیرین عزیز در این مسیر قرار گرفتند، بدون تردید لطف و عنایت خداوندی است که باید آن را قدر بداینم.

وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: شما خیرین بخشی از نظام تعلیم و تربیت هستید که بطور غیر رسمی فرهنگ فداکاری و ایثار و ارزش‌های قرآنی و انسانی را در فضای جامعه ساری و جاری می‌کنید.

کاظمی با بیان اینکه رویکرد‌های عدالت بخشی خیرین نشان می‌دهد که این ظرفیتی بی بدیل است، گفت: بابت این فضای همدلی و همراهی که بین سارمان نوسازی مدارس و جامعه خیرین وجود دارد، از شما خیرین عزیز قدردانی می‌کنم.

وی خطاب به اعضای مجمع خیرین مدرسه ساز کشور، تصریح کرد: هر زمانی که خیرین اراده کردند که در خدمت ایشان باشم حتما به من اطلاع بدهید تا در اولین فرصت خدمت ایشان برسم.

کاظمی در ادامه افزود: اگر امروز مجمع‌های خیرین مختلفی همچون خیرین یاریگران سلامت، خیرین سلامت و... شکل‌گرفته، ریشه تشکیل شان در مجمع خیرین مدرسه ساز است.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه فرهنگ نیکوکاری را ساری و جاری میدانیم، خاطرنشان کرد: سال گذشته مجمع خیرین یاریگران سلامت ۶۰۰ میلیارد تومان کمک و ۳ هزار شغل ایجاد کردند و در ۳۲ استان مجمع تشکیل شد.

وی با بیان اینکه خیرین معلمان عالم و عامل جامعه هستند، خاطرنشان کرد: بخش مهمی از آرامش موجود در جامعه، ناشی از برکات وجودی شما خیرین است.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: در قرآن کریم دو راهبرد برای سعادت جامعه گفته شده است؛ راهبرد اول نماز که در وهله اول انسان ساز و سپس جامعه را می‌سازد.

کاظمی راهبرد دوم را انفاق معرفی کرد و گفت: امروز شما خیرین مصداق این انفاق هستید.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.