نایب‌رئیس اتحادیه نانوایان استان قم علت گرانی نان را افزایش قیمت مواد اولیه نانوایی‌ها و افزایش نرخ کارگر و بیمه دانست.

حمید نجفی،نایب‌رئیس اتحادیه نانوایان استان قم در خصوص علت افزایش قیمت نان در استان اظهار کرد: افزایش قیمت مواد اولیه، افزایش نرخ کارگر و افزایش نرخ بیمه از عمده عوامل افزایش قیمت نان است.

وی افزود: از فروردین‌ماه امسال تجزیه  و تحلیل قیمتی به شورای سیاست‌گذاری استان برای نرخ نان اعلام شد، اما باتوجه‌به صدور مصوبه‌ای از سوی تهران به استانداری مبنی بر افزایش ۲۵ درصدی قیمت نان کل بحث تجزیه و تحلیل  قیمت نانوایی‌ها کنار گذاشته شد و بعد از بررسی‌های صورت‌گرفته در مردادماه امسال  نرخ نان بر مبنای همان ۲۵ درصد افزایش اعلام گردید.

نایب‌رئیس اتحادیه نانوایان استان قم تصریح کرد: میانگین افزایش قیمت نان در استان قم ۲۱ درصد پیش‌بینی گردید که متأسفانه پیرو صحبت‌های مشاور وزیر اقتصاد ۴۰ درصد یارانه کمک دولت به مردم به این ۲۵ درصد اختصاص نیافته و موجب افزایش ۱۱ درصدی قیمت نان در استان قم شده است.

وی در پایان نرخ اعلامی از سوی اتحادیه نانوایان که باتوجه‌به مصوبه شورای سیاست‌گذاری استان صورت‌گرفته است را به شرح ذیل اعلام کرد: 

نان سنگک ریگی با وزن چانه ۵۰۰ گرم با قیمت ۳۱۰۰ تومان
نان سنگک ماشینی با وزن چانه ۵۰۰ گرم ۳۰۵۰ تومان
نان تافتون ماشینی با وزن چانه ۲۳۰ گرم ۱۲۵۰ تومان
نان لواش با وزن چانه ۱۷۰ گرمی ۶۰۰ تومان
نان بربری با وزن چانه ۶۰۰ گرمی ۲۳۰۰ تومان.

شایان ذکر است فروش نان بزرگ سنگک بزرگ فقط به درخواست مشتری انجام می‌گیرد و در غیر این صورت تخلف محسوب می‌شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار