مرتضی امینی، یکی از ماموریتهای سازمان تعزیرات حکومتی را مبارزه با قاچاق کالا دانست و اظهار کرد: مبارزه با قاچاق چوب آلات جنگلی در دستور کار تعزیرات حکومتی استان گیلان است.
وی جنگلهای گیلان را بسیار ارزشمند دانست و افزود: با همکاری دستگاههای مربوطه از جمله اداره کل منابع طبیعی و نیروی انتظامی، رسیدگی به پروندههای قاچاق چوب را با جدیت دنبال میکنیم.
مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان از تشدید مجازاتها در حوزه قاچاق چوب خبر داد و اضافه کرد: به دنبال اصلاح قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، برخورد با قاچاق چوب آلات جنگلی را با حساسیت انجام میدهیم؛ همچنین شعبه ویژه تعزیرات حکومتی برای رسیدگی به پروندههای قاچاق چوب را راه اندازی کردیم که علاوه بر جزای نقدی، ضبط خودروی حامل چوب قاچاق به نفع دولت نیز در دستور کار است.
امینی با بیان اینکه از ۱۱ هزار و ۸۷۸ فقره پرونده قاچاق رسیدگی شده طی سه سال گذشته، ۴۸۲۶ فقره پرونده مربوط به قاچاق چوب بوده است، گفت: قاچاق چوب یکی از موضوعات چالشبرانگیز حوزه حفاظت از منابع طبیعی است که متاسفانه در استانهای شمالی با افزایش آن مواجه هستیم.
وی از تشکیل ۱۳۱۴ فقره پرونده قاچاق چوب در سال ۱۴۰۰ خبر داد و بیان کرد: در سالهای ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ نیز به ترتیب ۱۸۲۱ و ۱۶۹۱ فقره پرونده تشکیل شده که در این راستا طی این سه سال، متخلفین را به پرداخت جزای نقدی ۱۳۵ میلیارد و ۶۱۵ میلیون و ۶۶۷ هزار و ۹۰۸ ریال محکوم کردیم.
مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان ادامه داد: در راستای مبارزه با قاچاق محصولات و فرآوردههای جنگلی و صیانت از منابع طبیعی از ابتدای سال تاکنون ۵۰۸ فقره پرونده برای قاچاقچیان تشکیل و ۴۹۹ فقره مختومه شد.
وی از محکومیت ۳۹ میلیارد و ۶۴۸ میلیون و ۷۸۳ هزار و ۱۷۷ ریالی قاچاقچیان چوب خبر داد و گفت: ۳۰ درصد از پروندههای وارده به شعب تعزیرات حکومتی استان در پنج ماه امسال مربوط به قاچاق چوب بوده است.
منبع:ایسنا