وزیر آموزش و پرورش گفت: در برنامه هفتم پیشرفت ۳۸ حکم برای ارتقای نظام آموزش و پرورش کشور پیش بینی شده است.

رضامراد صحرایی، وزیر آموزش و پرورش در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: در برنامه هفتم پیشرفت ۳۸ حکم برای ارتقای نظام آموزش و پرورش کشور پیش بینی شده است که در مقایسه با برنامه‌های پیشین بسیار ممتازتر و امیدآفرین‌تر است.

وی با بیان این که در ماده ۸۷ جدولی از شاخص‌های مهم و کلیدی نظام آموزش و پرورش آمده و وضعیت نقطه ابتدا و انتهای برنامه را تعیین کرده است، افزود:  تحقق این شاخص‌ها به مثابه انقلابی در آموزش و پرورش خواهد بود. برخی از شاخص‌ها آموزشی، برخی پرورشی، برخی دیگر نیز ورزشی و زیرساختی هستند.

او ادامه داد: یکی از ویژگی‌های ممتاز این برنامه ماده ۹۲ آن است که با هدف ائتلاف برای ارتقای نظام آموزش و پرورش دولت را مکلف به ارائه تقسیم کار ملی برای اجرای سند تحول بنیادین کرده است.

صحرایی با بیان این که  یکی دیگر از ویژگی‌های ممتاز برنامه هفتم توجه به محوریت مدرسه و بازگرداندن مرجعیت به مدرسه است؛ تصریح کرد: موضوع عدالت آموزشی در برنامه هفتم بیش از برنامه‌های پیشین مورد توجه قرار گرفته است.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به این که برنامه‌ریزی برای ارتقای کودکستان‌ها و آموزش پیش از دبستان نیز یکی دیگر از ویژگی‌های ممتاز برنامه هفتم پیشرفت است؛ گفت: در مجموع برای این ۳۸ حکم چیزی حدود ۶۰ آیین نامه سند دستورالعمل شیوه نامه و یا مقرره مورد نیاز است. وزارت آموزش و پرورش برای اهداف پیش بینی شده یک برنامه عمل تهیه کرده و یک کمیته اقدام با ریاست دبیرکل شورای آموزش و پرورش برای رصد پیوسته روند اجرای برنامه هفتم و تدوین آیین نامه‌های آن تشکیل داده است.

وی در پایان افزود:  در سال ۱۴۰۳ و تا سه ماه آینده باید ۱۰ آیین نامه در هیئت وزیران به تصویب برسند و همین نشان دهنده اهمیت کار و عظمت آن است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۱
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۳۴ ۲۶ مرداد ۱۴۰۳
نظرت راجع به دربی چیست؟؟؟؟؟
Germany
ناشناس
۱۰:۵۶ ۲۶ مرداد ۱۴۰۳
ارتقای نظام آموزشی یعنی کلاسای ریاضی و دستور زبان فارسی ده نفره بشه و شیمی و فیزیک و اجتماعی و بفیه ۳۰ نفره
آخرین اخبار