حبیب شریف در نشست خبری هدف بنیاد ملی نخبگان را شناسایی و هدایت استعدادهای برتر در راستای نخبه پروری، نخبه شناسی، نخبه گزینی و نخبه گماری ذکر کرد و اظهارداشت: تکریم و الگوسازی برای نسلهای آینده دومین گام پس از شناسایی نخبگان است.
او افزود: ظرف ۱۰ سال گذشته تاکنون ۱۷ آیین تکریم از چهرههای نخبه در عرصههای مختلف در این استان برگزار شده است.
رئیس بنیاد ملی نخبگان فارس ادامه داد: یکسری جوایز در بنیاد ملی نخبگان استلن در راستای نخبه پروری تعریف شده که مربوط به دانشجویان خاصی است که جزو استعدادهای درخشان دانشگاههای فارس هستند.
شریف توضیح داد: محدویتهایی در سطح بنیاد داشتیم و تنها جوانان خاصی میتوانستند سوار قطار بنیاد شوند، چرا که بودجه بنیاد ظرف ۱۸ سال پیش اندک دیده شده است. اما یک ریل موازی بنیاد تحت عنوان مجمع خیران نخبه پرور فارس شکل گرفت.
او خاطرنشان کرد: خیرین در حوزه سختافزاری بیش از نرمافزاری فعالیت داشتهاند، چرا که نتیجه کار نیک خود را به صورت ساختمان مدرسه، مسجد و … پس از مدتی کوتاه میبینند در حالی که یک بیمارستان وقتی هویت پیدا میکند که پزشک حاذق، پرستار متعهد و تکنسین متخصص داشته باشد یا مدرسه وقتی هویت پیدا میکند که معلم آشنا به روز فناوریهای روز و دانش آموزان خوب داشته باشد. اما هدف ما حوزه نرمافزاری است و افراد مستعد را شناسایی و با توجه به هوش هشتگانه آنها را انتخاب و در قالب یکسری جوایز و بورس آنها را توانمند میکنیم.
مدیرعامل مجمع خیران نخبه پرور فارس تصریح کرد: در بدو شروع مجمع خیران نخبه پرور با مشکلات فرهنگی مواجه بودیم و در راستای رفع آنها جوایزی به نام بزرگان، دانشمندان، نخبگان، مشاهیر و …تعریف شد تا زیر پرچم آنها یکسری جوانان توانمند شوند. تاکنون ۶۵ جایزه تعریف کردهایم و تا ۱۵ شهریورماه مهلت ارسال رزومه دانشجویان و افراد برای دریافت این جوایز که در قالب توانمند سازی است، تمدید شده است.
شریف افزود: برای فارغالتحصیلان دوره دکتری که هنوز وارد بازار نشدهاند نیز دوره گذر از دانشگاه به جامعه به مدت یکسال در قالب دورههای پسادکتری با حقوق ماهیانه ۲۱ میلیونی پیشبینی شده است و در حال حاضر حدود ۲۲ دانشجو مشغول به گذراندن دورههای پسادکتری هستند؛ البته تعدادی از آنها هم جذب دانشگاههای علوم پزشکی شیراز و دانشگاه شیراز شدهاند.
او با بیان اینکه پس از ما تاکنون حدود ۱۴ استان این مجمع را راهاندازی کردهاند، خواستار توجه بیشتر خیرین به حوزه نرمافزاری و حمایت از استعدادهای برتر شد و گفت: در حال حاضر ۱۲۰۰ نفر از دانش آموزان و دانشجویان تحت حمایت مجمع خیرین نخبه پرور فارس هستند و تا شهریورماه ۲۰۰ نخبه دیگر اضافه میشود.
مدیرعامل مجمع خیران نخبه پرور فارس در خاتمه سخنانش از رسانهها خواست در راستای ترویج حمایت از نخبگان و جذب بیشتر خیران، این مجمع را یاری دهند.