مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران از تصویب طرح احداث مخازن ۲۵ هزار تنی روغن خام خوراکی در استان خبر داد.

عباسعلی وفائی نژاد مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران گفت: در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری و سیاست گذاری‌های سازمان پدافند غیرعامل کشور مبنی بر لزوم حفظ حاکمیت دولت در تامین ذخائر راهبردی و کالا‌های اساسی کشور، طرح توجیهی فنی و اقتصادی اداره کل غله مازندران برای ایجاد مخازن روغن خام خوراکی در استان و افزایش ظرفیت ذخیره سازی کالا‌های اساسی در غرب استان در مجمع عمومی شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران که سال گذشته با حضور وزاری محترم جهاد کشاروزی، اقتصاد و دارایی، صنعت معدن و تجارت و ریاست سازمان مدیریت برنامه ریزی کشور برگزار شد مورد موافقت قرار گرفت و آماده طرح و تصویب در شورای اقتصاد شد. 

او با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری بر استفاده از ظرفیت‌های بالقوه موجود در کشور‌های حوزه دریای خزر، افزود: با پیگیری‌های به عمل آمده و تلاش‌های صورت گرفته به منظور اخذ مجوز‌های مربوط به ایجاد و توسعه زیرساخت‌های مراکز ذخیره سازی کالا‌های اساسی و راهبردی در استان مازندران شورای اقتصاد طرح احداث مخازن ۲۵ هزارتنی روغن خام خوراکی در محوطه مجتمع ذخیره سازی سیلوی شهید میرزاپور نکا و انبار ۱۰ هزارتنی ذخیره سازی کالا‌های اساسی در شهرستان تنکابن را تصویب کرد.

وفائی نژاد احداث مخازن ۲۵ هزارتنی روغن خام خوراکی در سیلوی شهید میرزاپور نکا را موجب تقویت زیرساخت‌های ذخیره سازی استان دانست و گفت: توسعه و تقویت زیرساخت‌های ذخیره سازی کالا‌های استراتژیک در استان، کاهش هزینه‌های تمام شده ذخیره سازی و نگهداری کالا‌های اساسی و راهبردی و توسعه اقتصاد استان را در پی خواهد داشت.

او همچنین با اشاره به استفاده از ظرفیت بنادر مازندران در تامین کالا‌های اساسی از کشور‌های حاشیه دریای خزر، افزود: افزایش ظرفیت ذخیره سازی کالا‌های اساسی در استان و استفاده از ظرفیت بنادر شمالی می‌تواند ضمن رونق اقتصادی کارخانجات تولیدی، توسعه تبادل کالا در قالب تهاتر و نهایتا ارتقای کیفیت محصولات تولیدی را در بر خواهد داشت.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار