رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در خصوص مطالبات پرستاران توضیحاتی را ارائه داد.

پرداخت مطالبات صنفی پرستاران بیمارستان‌های شیراز یکی از مباحث و موضوعات چالش‌برانگیزی است که از اواخر پارسال تاکنون در شیراز مطرح شده است. در روز‌های نخست اسفندماه ۱۴۰۲، این مطالبان افزایش یافت.

در همان زمان رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز از تلاش برای پرداخت معوقات پرستاران خبر داده بود که چند ماه پرداخت شده و مابقی آنان هم پرداخت خواهد شد.

در ادامه این روند، پرستاران که همگی از بیمارستان‌های دولتی و تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شیراز هستند، همان مباحث پرداخت نکردن معوقات و گلایه نسبت به ساعت اضافه کاری که مبلغ ۲۰ هزار تومان را عنوان کرده‌اند.

سید وحید حسینی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز اظهار کرد: تلاش‌های زیادی در سطح استانی و کشوری برای پرداخت مطالبات پرسنل دانشگاه علوم پزشکی شیراز و پرستاران انجام شده است و هم‌اکنون هم عبادی، معاون پرستاری وزارت بهداشت برای رسیدگی به این مشکلات در شیراز حضور دارند.

او افزود: با تأمین حدود ۱۰ درصد از مطالبات دانشگاه علوم پزشکی شیراز، از سازمان‌های بیمه ۲ ماه اضافه‌کاری کارکنان و یک ماه کارانه پرسنل و پزشکان و ۲ ماه تعرفه پرستاری پرداخت شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز ادامه داد: بیمه‌ها قول مساعد داده‌اند که در آینده نزدیک بخش دیگری از مطالبات دانشگاه علوم پزشکی شیراز را پرداخت کنند که در صورت تحقق، بلافاصله مطالبات کارکنان اعم از پرسنل و غیرپرسنل پرداخت خواهد شد.

حسینی، کل مطالبات کارکنان (پرستار و غیر پرستار) و پزشکان از دانشگاه علوم پزشکی شیراز را حدودهزار و ۳۵۰ میلیارد تومان و مطالبات دانشگاه از بیمه‌ها را حدود ۳ هزار میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: بیمه‌ها بدهی خود را به دانشگاه علوم پزشکی شیراز، متفاوت تا بهمن و اسفند ۱۴۰۲ پرداخت کرده‌اند و دانشگاه هم مطالبات پرسنلی را به‌طور متوسط تا اسفند ۱۴۰۲ پرداخت کرده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز بیان کرد: بیمه سلامت تعرفه پرستاری را تا مرداد ۱۴۰۳ و بیمه تأمین اجتماعی از فروردین ۱۴۰۳ پرداخت نکرده است، ولی دانشگاه علوم پزشکی شیراز تا دی‌ماه ۱۴۰۲ این تعرفه را از منابع دیگر به پرستاران پرداخت کرده است.

او با بیان اینکه وضعیت پرداخت معوقات به عبارتی به روز است، در خصوص مبلغ اضافه کاری پرستاران هم تصریح کرد: مبلغ اضافه کار بر اساس فیش حقوقی تعریف شده و متفاوت است. این مبلغ پایین است و اصلاح آن نیاز به تصمیم مسئولان کشوری دارد ولی با حمایت استاندار و مجوز شورای تأمین با تعریف یک سیستم پلکانی، اگر کادر درمان ۱۰۰ ساعت کار کنند، ۲۰۰ ساعت محاسبه می‌شود.  این را ما اضافه کاری عملکردی می‌دانیم که این مبلغ را در تیرماه امسال در بیمارستان‌های بزرگ پرداخت کرده‌ایم.

منبع: ایسنا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار