ایرج حسنپور بیان کرد: در راستای نظارت بر واحدهای صنفی دارای فعالیت شبزی (اغذیه، فستفود، مرغ کنتاکی) از یکم تا ۱۴ مردادماه جاری، با همکاری اتحادیه اغذیه و لبنیات شهرستان زاهدان طی انجام گشتهای مشترک نظارتی برای تعداد ۲۰ واحد صنفی با تخلفاتی از جمله نداشتن نرخنامه مورد تأیید اتحادیه، نداشتن جواز کسب و عدم رعایت موارد بهداشتی و ... پروندههای تخلف تشکیل شد.
وی افزود: تمامی پروندههای متشکله برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال شده است، در نظارت بر واحدهای صنفی مواردی از جمله نصب نرخنامه مورد تأیید اتحادیه، رعایت موارد بهداشتی، گرانفروشی و کمفروشی و ... بررسی میشوند.
مدیرکل صمت استان در پایان از مردم شریف استان در خواست کرد تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف صنفی ازجمله گرانفروشی، کمفروشی و غیره، مراتب را برای رسیدگی از طریق تماس با سامانه مرکز مدیریت یکپارچه پاسخگویی با شماره ۱۲۴ گزارش کنند.