طباطبایی در بازدید از بیمارستان دارالشفاء میرجاوه گفت: این بیمارستان تخصصی، دارای موقعیت استراتژیک و استثنایی در مرز پاکستان و تنها بیمارستان ۳۲ تختخوابی بین المللی است.
وی ادامه داد: در تلاشیم برای ایجاد قرارداد درمانی با دولت پاکستان، با اصلاح فرآیندها و بهبود خدمات بین المللی این بیمارستان، شرایطی فراهم شود تا مردم کشور همسایه با سهولت بیشتری از امکانات درمانی این بیمارستان بهرهمند شوند.
مصطفی صالحی زاده معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز در این بازدید گفت: سیستم ذخیره و نگهداشت داروها یکی از بخشهای مهم در نظام سلامت است.
وی افزود: در این بازدید ضمن بررسی قابلیتهای بیمارستان در این امر، جهت تقویت شرایط موجود هم اندیشی شد.
دکتر فرامرز دهمرده رئیس بیمارستان دارالشفاء میرجاوه نیز گفت: یکی از اهداف بزرگ ما ایجاد ساز و کار پذیرش بیماران بین المللی است که خوشبختانه با توجه به امکانات موجود در بیمارستان، در کنار ارائه خدمات به هم میهنانمان، شرایط پذیرش این بیماران نیز مهیاست.
وی ابراز امیدواری کرد؛ با توجه به استقبالی که در کشور همسایه نسبت به دریافت درمان توسط کادر درمان میهنمان وجود دارد بتوانیم به اهداف تعیین شده در این زمینه دست یابیم.
محمد کریمی سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان میرجاوه نیز در حاشیه این نشست گفت: با توجه به نظر مثبت مسئولین سطوح دانشگاهی و وزارت بهداشت در بهبود فرآیندهای گردشگری سلامت، نیاز مردم کشور همسایه، امکانات و تجهیزات به روز و پیشرفته، پزشکان متخصص و کادر درمانی آموزش دیده و با انگیزهی بیمارستان، با رفع موانع اندک موجود، تلاش میکنیم تا امکان دسترسی آسان به خدمات درمانی این بیمارستان را برای مردم عزیز کشور پاکستان فراهم کنیم.