ادریس تمندانی با بیان اینکه با افتتاح مرکز توانمندسازی و صیانت اجتماعی از بهبود یافتگان بنا داریم آموزش مهارتهای شغلی و زندگی را در دستور کار قرار دهیم، افزود: در واقع این مرکز با آمادهسازی شرایط برای بازگشت به خانواده و جامعه برای بهبود یافتگان بیبضاعت راهاندازی شده است.
وی با بیان اینکه ظرفیت این مرکز در خاش ۳۰ نفر است، بیان کرد: افراد در این مراکز از یک تا ۶ ماه مراقبت و نگهداری میشوند تا بتوانند به شرایط عادی زندگی برگردند.
رییس اداره بهزیستی خاش، راهاندازی این مراکز را تکمیل فرآیند درمان و مراقبت پس از خروج معتادان بهبود یافته عنوان کرد و گفت: شرایط خدماتی متعددی در حوزه پیشگیری و درمان اعتیاد انجام میشود.
وی با اشاره به اینکه مراکز متعددی با الزامات قانونی و سیاستهای سازمان بهزیستی برای خدمترسانی به معتادان راهاندازی شده است، افزود: پیوند اجتماعی و همچنین صیانت اجتماعی از مصرف کنندگان و بهبود یافتگان مهمترین دغدغه سازمان بهزیستی است.
تمندانی با بیان اینکه این تسهیلات بیش از ۱۰ درصد افزایش داشته است، عنوان کرد: تسهیلات ایجاد اشتغال هر فرد حدود یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال است.
وی همچنین تاکید کرد: سال گذشته حدود ۲۰ نفر از بهبود یافتگان اعتیاد برای اشتغال تسهیلات اشتغالزایی دریافت کردند.
تعداد ۱۰ واحد مسکونی مددجویان و معلولین بهزیستی با اعتباری بیش از ۵۰ میلیارد ریال با حضور رییس بهزیستی، اعضای شورای شهر، شهردار اسماعیل آباد و معتمدین به بهره برداری رسید.
تأمین مسکن جامعه هدف از جمله کارهای ارزشمندی است که با مشارکت بنیاد مسکن انقلاب اسلامی انجام میگیرد. همچنین برای ۱۵ خانواده ۲ معلول در شهر با همکاری بهزیستی، انجمن خیران استان و بنیاد مسکن در حال ساخت است.