مدیر جهاد کشاورزی تیران و کرون گفت: سطح زیر کشت موسیر در این شهرستان ۲۷۰ هکتار است و سالانه افزون بر ۲ هزار تن موسیردر تیران و کرون تولید میشود.
مهدی آرپناهی افزود: افزون بر ۹۰ درصد موسیر تولید شده در این شهرستان به صورت پلاک خشک و به کشورهای خاورمیانه صادر میشود.
سجاد قدیری کشاورز موفق در تولید موسیر نیز گفت: نیاز آبی کم، رقابت پذیری، ضریب تبدیل و بهره وری بالا، و مدت زمان برداشت رغبت کشاورزان برای تولید این محصول را دوچندان کرده است و من توانسته ام میانگین تولید در هکتار را از ۸ تن به ۳۰ تن برسانم.
وی بهترین زمان کشت موسیر را مهر و آبان عنوان کرد و افزود: در صورت بارش باران در بهار موسیر نیاز به آبیاری ندارد و میتوان محصول را از خرداد تا شهریور برداشت کرد.
به گفته کشاورزان درصورت پرداخت تسهیلات با نرخ کارمزد پایین، ایجاد زیرساختهای فرآوری موسیر، فراهم کردن شرایط خرید تضمینی و صادرات بدون واسطه، آنها میتوانند سطح زیر کشت این محصول را تا دوبرابر افزایش بدهند.