سید محمد حسینی در جمع حامیان دکتر جلیلی در دانشکده فنی شهید باهنر شیراز ۱۵ تیرماه را روز سرنوشت ساز برای ملت بزرگ ایران و ملتهای منطقه دانست و گفت: این انتخابات یک انتخابات زود هنگام است و در روال عادی باید سال آینده این انتخابات برگزار میشد، اما اینگونه رقم خورد که آیت الله رییسی و همراهان و همکارانش در پرواز اردیبهشت به شهادت برسند و همه متاثر شوند و دیدیم که مردم چه حماسهای آفریدند و دلدادگی خود را به شهدای خدمت نشان دادند.
او افزود: شهدای خدمت یک اغراق نیست و از نزدیک دیدیم که شهید رییسی چه تلاشها و فعالیتهای بیشماری در راه خدمت رسانی به آحاد مردم داشت.
حسینی ادامه داد: از مرداد ۱۴۰۰ تا پایان اردیبهشت ۱۴۰۳ یعنی در کمتر از سه سال کارهای اساسی در کشور رقم زد که بارها مورد تمجید رهبرمعظم انقلاب نیز قرار گرفت و رهبری فرمودند که من از همه دولتها حمایت کرده و میکنم، اما از این دولت (دولت سیزدهم) به طور خاص تمجید میکنم.
او اظهار کرد: شهید رییسی میدانست که در چه شرایط سخت و دشواری کار را آغاز کرده، در دولت قبل در یکی از جلسات هیات دولت مطرح میشود که در پرداخت حقوق با مشکل مواجه هستیم یعنی هزینههای جاری را هم نمیتوانستند تامین کنند مگر با چاپ اسکناس بدون پشتوانه که نتیجه آن افزایش تورم است.
حسینی گفت: در همان شرایط برخی از اقتصاددانان که اخیرا از آقای پزشکیان حمایت کرده اند میگفتند که تورم به سمت سه رقمی میرود و بسیار میگفتند که کشور را بیش از سه ماه نمیتوان اداره کرد، کشور به بن بست رسیده و باید تسلیم شو یم و باید (FATF) و خواستههای غربیها را بپذیریم.
او اظهار کرد: همه آیه یاس میخواندند، اما آیت الله رییسی با اتکال به خداوند و با اهتمامی که داشت و با انتخاب یارانی که اهل کار باشند و اهل بهانه جویی و فرافکنی نباشند وارد میدان عمل شد.
معاون سابق امور مجلس رییس جمهور شهید گفت: در پایان دوره موسوم به اصلاحات میگفتند که رییس جمهور در حد یک تدارکاتچی است و اختیاری ندارد یا در دوره آقای روحانی اول وعدههایی دادند که تحریمها را لغو میکنیم و وضع اقتصاد فلان میشود، اما بعد گفتند که نمیگذارند، اما آیت الله رییسی آمد و کار را با جدیت شروع کرد و میگفت که ما که دور میز نشستهایم باید پاسخگو باشیم و حتی اگر مربوط به دیگر قوا هم هست باید برویم و با آنها صحبت و تعامل کنیم و مشکل را حل کنیم.
حسینی افزود: کارهای بزرگی در دولت سیزدهم انجام شد که باید مرور کنیم، اما متاسفانه ما در اطلاع رسانی بسیار ضعیف عمل کردیم و رهبری هم چند بار تذکر دادند و خیلی از مردم خبر ندارند، حتی خواص جامعه و برخی اعضای دولت هم از بسیاری اقدامات انجام شده خبر ندارند.
او ادامه داد: ما در روزهای نخست با اعتصابات و تجمعات رو به رو بودیم، بحث آب یک مساله جدی بود در جای جای کشور، اما شهید رییسی نگفت که نمیشود و گفت که باید این مساله را حل کنیم و شروع به کار کرد.
حسینی اظهار کرد: در بحث انتقال آب دریا چهار خط لوله از دریای عمان و خلیج فارس به سمت استانهای مختلف در حال انجام است و در برخی شهرها به نتیجه رسیده و آب خلیج فارس در حال استفاده است.
معاون سابق امور مجلس رییس جمهور شهید گفت: اینکه رهبر معظم انقلاب فرمودند که من دلم برای آقای رییسی سوخت برای این بود که برخی نه تنها خدا قوت نمیگفتند بلکه انکار هم میکردند و میگفتند که هیچ کاری صورت نگرفته است و سیاه نمایی میکردند و برخی دوستان هم تحت تاثیر چنین فضاسازیهایی قرار میگرفتند.
حسینی افزود: در سیاست خارجی در دولت شهید رییسی تحولات چشمگیری رخ داد، قبلا برخی میگفتند اگر اینها روی کار بیایند این بچههای جبهه و انقلاب زبان دنیا را بلد نیستند و نمیتوانند با دنیا تعامل کنند، آقای دکتر ظریف که از دوره دبیرستان در آمریکا درس خوانده و سربازی خود را هم امریه وزارت خارجه در دفتر حافظ منافع ما در آمریکا طی کرده میتواند تعامل کند و بقیه بلد نیستند.
او ادامه داد: آقای روحانی با همین شعارها روی کار آمد یعنی نقطه قوت او بحث سیاست خارجی بود که میگفت ما تحریمها را بر میداریم و وضعیت کشور به سامان میرسد، همه حرف و شعارشان این بود، آن کلیدی که نشان دادند که هم چرخ کارخانهها خواهد چرخید هم چرخ سانترفیوژها.
حسینی اظهار کرد: اما ببینید در همین مدت کوتاه چه تحولاتی در سیاست خارجی ما صورت گرفته است، همین کشور تاجیکستان که مشترکات بسیار فرهنگی و تاریخی با آنها داشتیم، اما در آن دوره هشت ساله رابطه ما با این کشور سرد، مراکز فرهنگی ما تعطیل و تعاملات سیاسی ما بسیار اندک بود، چرا که کسی اصلا توجه نمیکرد و میگفتند که ما با کدخدا و اروپا میسازیم و مسائل ما حل است، ما نیازی نداریم به آمریکای لاتین یا آفریقا که سرزمین فرصتهای طلایی هست برویم و یک سفر هم در آن دوره به آفریقا انجام نشد.
معاون سابق امور مجلس رییس جمهور شهید گفت: آقای رییسی طی سه سال به رغم جلسات و سفرهای داخلی متعدد با توجه به نظمی که داشت ۲۸ سفر به ۲۳ کشور انجام داد که برخی از این سفرها همراه با بحثهای ۲ جانبه و برخی بحثهای چندجانبه بود.
حسینی گفت: ما میخواهیم همین روند تعامل با دنیا ادامه پیدا کند، وزیر خارجه ما شخصیتی مانند شهید امیرعبدالهیان باشد، فردی که مراتب را طی کرده بود و به یک باره وزیر نشده بود و کاملا به مسائل اشراف داشت و کارهای بزرگی انجام داد که این اواخر بر روی مساله غزه متمرکز شده بود و مظلومیت مردم آن که اسماعیل هنیه در مراسم تشییع شهید امیرعبدالهیان گفت که این شهید وزیر جبهه مقاومت هم بود.
او ادامه داد: بحث ما این است که دوره رخوت و رکود و دوره سوء استفاده فامیل مقامات و برخی مسئولان پایان یابد، امروز هم نمیخواهیم این اتفاقات تکرار شود، این همه مجاهدتی که شهدای خدمت کرده اند و بسیاری از کارها و پروژهها در حال به ثمر رسیدن است.
حسینی اظهار کرد: در همین بحث مسکن که آقای آخوندی تبلیغات میکند ۶ سال وزیر مسکن بوده، متوقف کرد مسکن مهری که اینقدر به طبقات متوسط و ضعیف کشور کمک میکرد و اگر همان روند ادامه مییافت چند صد هزار مسکن ساخته میشد امروز این هم مشکل افزایش قیمت مسکن و اجاره بهای مسکن نداشتیم.
معاون سابق امور مجلس رییس جمهور شهید گفت: آنچه که ما از کلام رهبری میفهمیم که رییس جمهور آینده کسی باشد که کارآمد و معتقد به مبانی انقلاب باشد.
حسینی افزود: اگر آقای پزشکیان میگوید که من متعلق به هیچ حزبی نیستم میگوییم که شما در یک جریان فکری قرار دارید اطرافیان شما چه کسانی هستند، شما در گذشته به جریان اصلاحات تعهد دادهای که از تو حمایت کنند بنابراین چه کسانی هستند، اسحاق جهانگیری، آخوندی، ظریف، ربیعی و همه کسانی که در کابینه آقای روحانی جمع بوده اند و الان دو مرتبه اطراف آقای پزشکیان جمع شده اند و در آینده کار را دست میگیرند.
او ادامه داد: ما یک رییس جمهور مردمی، دردآشنا و دردمند میخواهیم، مانند آقای رییسی، شهید رییسی با برخی از مسئولان که به تدریج مرفه بی درد شده و با مردم فاصله گرفتند.
حسینی اظهار کرد: میگفتند در دوران خاتمی به هر وزیر ویلا و خودرو یا در دولت روحانی سکه داده اند، در دولت آقای رییسی از این خبرها نبوده و کسانی در راس کار بودند مانند آقای رییسی که مو را از ماست میکشید.
معاون سابق امور مجلس رییس جمهور شهید گفت: شهید رییسی در تولیت حرم مطهر امام رضا (ع) هم که حضور داشت حق تولیت را دریافت نکرد و به ساخت درمانگاه اختصاص داد.
حسینی افزود: مسئولان ما باید روحیه جهادی و انقلابی داشته باشند، اگر کسی خودش فعال نباشد نمیتواند دیگران را هم به فعالیت وادارد. خودش باید پیشگام و پیشقدم باشد و ما میخواهیم این تفکر حاکم باشد نه تفکری که ۳۲ سال در قوه مجریه بوده است و ما محصول آنها را دیده ایم.
او ادامه داد: اعداد و ارقام نشان میدهد که در کشور کارهایی انجام شد و روز به روز هم میتواند بهتر شود، اما اگر کسی بیاید که باور نداشته باشد کارها متوقف میشود.
حسینی اظهار کرد: در جمعه گذشته که انتخابات برگزار شد یک دوگانگی بود و، چون ۲ نفر بودند در جبهه انقلاب یک سردرگمی وجود داشت و الان که یکپارچه شده و امیدواریم در استان فارس که در مرحله اول آقای جلیلی رای اول را آورد با اهتمام و تلاش این اتفاق تکرار شود و مشارکت هم افزایش یابد.
معاون سابق امور مجلس رییس جمهور شهید گفت: جمع آرای آقای جلیلی و قالیباف در دور اول نزدیک به ۱۳ میلیون شد و در مقایسه با رای شهید رییسی پنج میلیون کمتر بود که مشارکت نکردند و دلیل مشارکت پایین مرحله اول هم یکی این بود که به دلیل انتخابات زودهنگام فضای کشور هنوز انتخاباتی نشده بود.
حسینی افزود: من به شخص آقای پزشکیان احترام میگذارم، اما خود او معترف است که اشراف ندارد به مسائل کشور در حالی که حرف رییس جمهور باید فصل الخطاب باشد، نمیتواند بگوید که به دیگران واگذار میکنم. اگر رییس جمهور اشراف نداشته باشد کارها معطل میماند.
او ادامه داد: اشاره شد که آقای جلیلی دولت در سایه داشته است، یعنی جمعی از نخبگان و کارشناسان را جمع کرده و برای حوزههای مختلف کار کرده است.
حسینی اظهار کرد: آقای پزشکیان میگوید که سیاستهای ابلاغی رهبر را اجرا میکنم، اما در کلام خود تناقض دارد، راجع به رشد هشت درصد گفت نمیشود در حالی که رهبر معظم انقلاب فرمودند که این ظرفیت در کشور وجود دارد.