حسن مسلمی نائینی رئیس جهاددانشگاهی با اشاره به ظرفیتهای جهاددانشگاهی برای تحقق جهش تولید با مشارکت مردم گفت: جهاد دانشگاهی از ابتدای تشکیل هدفش مشارکت با مردم بود، اما بودجه این نهاد محدود است.
وی ادامه داد: علاوه بر این مدیران سابق این نهاد، پیشکسوتان و محققان قبلی جهاددانشگاهی از ابتدای تشکیل، بیش از ۶۴۰ علم تولید کردهاند، ولی نمونههای ساخته شده آنها به تولید انبوه نرسیده است چون در مورد تأمین بودجه در محدودیت قرار داریم.
مسلمی نائینی به ظرفیت جهاد دانشگاهی در عرصه گیاهان دارویی اشاره و اظهار کرد: حدود ۱۷ یا ۱۸ گیاه دارویی در جامعه مورد نیاز است که جهاددانشگاهی آن را در پژوهشکده گیاهان دارویی خود تولید کرده است و با استفاده از مشارکت مردمی و شرکتهای مشترک، داروهای گیاهی برای چربی خون اعتیاد قند و غیره را تولید خواهیم کرد.
رئیس جهاد دانشگاهی تصریح کرد: بخش خصوصی از گیاهان دارویی استقبال کرده و در این مورد سرمایهگذاری شده است. بر همین اساس تحولی در خط تولید گیاهان دارویی ایجاد شده است که این گیاهان را به صورت فرآوری شده به خارج از کشور ارسال خواهیم کرد و به زودی در داخل و خارج از کشور، در داروخانهها گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی را خواهیم دید.
وی همچنین با یادآوری اینکه جهاددانشگاهی آنتن جی 5 که پیشرفتهترین آنتن مخابراتی است را تولید کرده است، افزود: علاوه بر اینها موتور متروی که رئیس جمهور شهید سوار آن شدند و از فرودگاه امام(ره) به پرند آمدند، تولید جهاددانشگاهی بود.
مسلمی نائینی تصریح کرد: جهاددانشگاهی موفق به ساخت اولین دکل حفاری، متههای درونچاهی و مواد لازم برای حفاری شده است، ولی با توجه به محدودیت مالی با سرمایهگذاران و شرکتهای مشترک توافق کردهاند.
در ادامه امیرحسین استقلال، رئیس جهاددانشگاهی استان فارس هم مطرح کرد: جهاد دانشگاهی زمینه بسیار خوبی برای مشارکت مردم در دانش فنی و موضوعات بسیار متعددی که حدود ۶۴۰ موضوع است، را دارد.
وی گفت: هر کسی که علاقهمند به سرمایهگذاری باشد، جهاددانشگاهی زمینههای مشارکت و سرمایهگذاری را معرفی میکند و با بالاترین دانش فنی که بر لبه دانش روز است میتوانیم علم را در اختیار سرمایهگذاران و مشارکت کنندگان قرار دهیم.