معرفی گردشگری خوراک‌های محلی سیستان و بلوچستان در رسانه ملی

خوراک‌های بومی و سنتی استان سیستان و بلوچستان به مدت ۱۵ روز از طریق شبکه سه سیما معرفی می‌شود.

  علیرضا شه‌بخش سرپرست معاونت گردشگری سیستان و بلوچستان  گفت: سیستان وبلوچستان در حوزه گردشگری خوراک و تنوع غذا‌های بومی محلی بسیار غنی است به گونه‌ای که هنوز هم برخی از این غذا‌ها برای بومیان منطقه گمنام و ناشناخته هستند.

سرپرست معاونت گردشگری سیستان و بلوچستان افزود: در همین راستا با مشارکت رسانه ملی طرحی از ۱۲ خردادماه آغاز شده است که در قالب آن ۲ نفر از بانوان استان با حضور در استودیوی شبکه سه سیما هر روز نسبت به پخت و معرفی بیش از پیش ظرفیت‌های سیستان و بلوچستان در حوزه گردشگری خوراک اقدام کرده و به صورت زنده برای عموم مردم از طریق رسانه ملی پخش می‌شود.

پخش این برنامه تا ۲۵ خرداد ماه به صورت روزانه و در برنامه صبحگاهی شبکه سه سیما ادامه دارد و انواع و اقسام غذا‌های محلی استان طبخ و معرفی می‌شود که در ایام رحلت امام خمینی (ره) و سالروز قیام ۱۵ خرداد نیز پخت حلوا و خوراکی‌های ویژه مراسم عزاداری این استان اجرا شد.

علاقه‌مندان به یادگیری نحوه طبخ خوراک‌های محلی و سنتی این استان پهناور می‌توانند هر روز از طریق برنامه زنده ایران ما در شبکه سه سیما این برنامه را تماشا کنند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.