محمدهادی طهرانی مقدم از اجرای ۹۹ برنامه در هفته گردشگری خبر داد و افزود: این برنامهها با شعار «سفر به فردای ایران با گردشگری و سرمایه گذاریهای سبز» در سیستان و بلوچستان اجرا میشود.
وی با اشاره به این که در سیستان و بلوچستان یکصد و ۴۴ تاسیسات گردشگری در قالب ۱۷ هتل و هتل آپارتمان، ۲۱ مهمانپذیر ۱۷ دفتر خدماتی مسافرتی، ۲۵ مجتمع گردشگری و ۶۴ واحد بومگردی فعال میباشند، تعداد شاغلین در این تأسیسات را ۳۲۰ نفر برشمرد و تعداد تخت استان را بیش از چهار هزار تخت عنوان کرد که آمادگی ارائه خدمات به گردشگران را دارند.
سرپرست ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی سیستان و بلوچستان از اعمال تخفیف ۳۰درصدی در نرخ تورهای گردشگری که در روز جهانی گردشگری از دفاتر استان خریداری شود خبر داد و عنوان کرد: در راستای خدمات به گردشگران کلیه هتلهای استان در هفته گردشگری در نرخ اتاقها ۲۰درصد تخفیف را قائل شده اند.
وی عنوان کرد: در این هفته پنج جشنواره گردشگری_فرهنگی در سراسر استان برگزار خواهد شد و همچنین نمایشگاه صنایع دستی، سوغات و غذای محلی در زاهدان در مجتمع لادیز این شهرستان با حضور صنعتگران از پنجم مهرماه آغاز بهکار میکند.
طهرانی مقدم به دیگر برنامههای این هفته در قالب، دو مسابقه رالی خانوادگی در شمال در منطقه سیستان و جنوب در حاشیه خط ساحلی مکران با هدف معرفی هرچه بیشتر آثار و جاذبههای گردشگری استان و ارتقای فرهنگ اتومبیلرانی و توسعه و ترویج سفر مسئولانه در اماکن تاریخی و جاذبههای طبیعی صورت میگیرد اشاره کرد.
وی افتتاح ۲ مجتمع گردشگری در شهرستانهای زابل، تفتان و یک خانه مسافر در چابهار را از دیگر برنامههای این هفته دانست و ادامه داد: برگزاری دورههای تخصصی گردشگری برای جوامع محلی، برگزاری نشست با فعالین گردشگری، برگزاری تورهای رایگان ویژه معلولان، نابینایان و سالمندان از برگزاری ۵۰ دوره آموزشی در سطح استان برای جامعه هدف که از این تعداد ۴۰ دوره ویژه دانشآموزان و ۱۰ دوره ویژه جوامع محلی و مدیران اقامتگاههای بوم گردی است را از دیگر برنامهها در هفته گردشگری برشمرد.
سرپرست ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی سیستان و بلوچستان اظهار کرد: برای اولین بار برگزاری نشست و صدور مجوز انجمن حرفهای اقامتگاههای بومگردی در هفته گردشگری در استان برگزار میشود.
وی با تاکید بر اینکه برای معرفی جاذبههای گردشگری استان نیازمند استفاده از ظرفیت رسانهها و فضای مجازی در استان هستیم اظهار داشت: اگر برای معرفی دقیق سیستان و بلوچستان از این ظرفیت استفاده نشود توسعهای در این بخش رخ نخواهد داد.
طهرانی مقدم از برگزاری جشنواره ملی نان در استان کرمان در بازه زمانی ۱۱ تا ۱۴ مهرماه و حضور صنعتگرانی از سیستان و بلوچستان برای طبخ نان تافتون، تجگی و چلبک خبر داد و گفت: از ۱۲ تا ۱۸ مهرماه نیز نمایشگاه عشایر و روستائیان در تهران برگزار خواهد شد که کاروانی۴۰ نفره از استان برای معرفی توانمندیهای این خطه در حوزه میراثفرهنگی حضور خواهند داشت.
گفتنی است: در پایان این نشست از پوستر روز جهانی و هفته گردشگری در سیستان و بلوچستان رونمایی شد.