مدیرکل صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری گفت: انتخاب و احیای ۱۰ واحد صنعتی سبز استان در دستور کار قرار گرفت.

فضل الله رحمتی با تاکید بر رعایت ملاحظات زیست محیطی در بخش‌های تولیدی استان، اظهار داشت: با توجه به اجرای طرح‌های پایش زیست محیطی و برنامه ریزی‌های انجام شده، انتخاب ۱۰ واحد صنعتی سبز استان در دستور کار و پیش بینی شده است.

وی افزود: توسعه اقتصادی در استان از مهم‌ترین اولویت‌ها و دغدغه‌های مسئولان برای حفاظت محیط زیست به‌شمار می‌رود.

رحمتی با اشاره به لزوم توجه جدی برای توسعه صنایع در چهارمحال و بختیاری افزود: این نوع صنایع به آب، هوا و خاک استان هیچ آسیبی وارد نخواهد شد.

وی تأسیس هر واحد صنعتی در چهارمحال و بختیاری را مستلزم دریافت تأیید محیط زیست اعلام کرد و گفت: در یک‌سال گذشته صنایع فولاد ۱۱ درصد، لوازم خانگی ۲۵ درصد، چادر مشکی ۱۹ درصد، نخ پلی‌استر ۱۰ درصد و روغن نباتی هشت درصد رشد تولید داشته است.


بیشتر بخوانید


رحمتی با اشاره به مشکلات کارخانه خمیرمایه ناغان یادآور شد: این طرح از مهم‌ترین واحد‌های تولیدی چهارمحال و بختیاری با ارزآوری مطلوب است.

سعید یوسف‌پور مدیرکل حفاظت محیط‌زیست چهارمحال و بختیاری همگفت: از ادامه تمامی فعالیت‌های مرتبط با آلودگی زیست‌محیطی جلوگیری می‌شود.

وی تاکید کرد: در صورت نبود اراده‌ای برای رفع مشکل زیست‌محیطی واحد‌های آلاینده چهارمحال و بختیاری، واحد صنعتی متخلف به مراجع قضایی معرفی و از فعالیت آن واحد براساس نظر دادگاه جلوگیری شود.

یوسف‌پور افزود: در سال گذشته ۲ هزار و ۵۶۰ پایش به صورت شبانه‌روزی از صنایع چهارمحال و بختیاری انجام شد.

وی گفت: زنگ خطر زیست‌محیطی در شهرک صنعتی سفیددشت شهرستان به صدا درآمده است که با ادامه‌دار بودن استقرار صنایع آلاینده دچار آلودگی هوا می‌شویم.

حمید غفاری مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی چهارمحال و بختیاری نیز با اشاره به فعالیت ۲۷ شهرک و ناحیه صنعتی با هزار و ۲۰۰ مورد پروانه بهره‌برداری و ۲۰ هزار نفر اشتغال‌زایی گفت: هم‌اکنون شهرک‌های صنعتی شهرکرد، بروجن، سامان یک و دو و کوهرنگ به تصفیه‌خانه پساب صنعتی مجهز هستند.

وی تاکید کرد: مطالعات تصفیه‌خانه شهرک صنعتی سفید دشت انجام شده، تأیید اطلاعات نهایی صادر و اکنون در مرحله تعیین پیمانکار قرار گرفته است.

غفاری ۳۵ درصد از واحد‌های تولیدی چهارمحال و بختیاری را غذایی و نیازمند آب سالم دانست و افزود: در سال ۱۴۰۰ حدود ۱۰۰ لیتر آب تصفیه شده برای شهرک صنعتی شهرکرد از تصفیه‌خانه شهرکرد خریداری شد و هم‌اکنون در مزایده ۷۰ لیتر بر ثانیه آب تصفیه شده دیگر برای این شهرک شرکت شده است.

وی سطح فضای سبز شهرک‌های صنعتی چهارمحال و بختیاری را ۳۱۶ هکتار اعلام کرد و گفت: فضای بوستان‌های صنعتی در این شهرک‌ها ۴.۶ هکتار است.

چهارمحال و بختیاری ۱۲ شهرستان با بیش از یک میلیون نفر جمعیت دارد که تعدادی از محصولات واحد‌های تولیدی این استان به کشور‌های دیگر صادر می‌شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.